Upp som en sol, ner som en pannkaka...

Fälttävlan i Boxholm idag, upp kl.04.30, in med hästarna o så iväg.
Smilla red sin andra P80, gjorde en fin dressyr, men tyvärr några missar så "bara" 64%. Men så hennes "paradgren", banhoppning, där blev hon sur på Smilla som ville ha lite kontroll, det blev 2 stopp, 2 riv o uteslutning, dvs ingen terrängstart. Så tråkigt :(

Mira o Colle debuterade P90, fin dressyr, 68% o tvåa, felfri banhoppning, då var de i ledning inför terrängen, men väl där ville inte Colle alls o de vägrade ut sig :( Inte vår dag kan man inte säga.

I Miras klass var det bara 1 som kom in utan hinderfel i terrängen, hon som kom 2:a hade 2 stopp. I Smillas klass kom ingen i mål utan fel, vinnaren hade 3 stopp! Sånt händer lixom inte.
Men det är svåra banor i Boxholm, men tyckte P80 var rätt lagom svår, däremot P90 var rätt tuff, men värmen ställde kanske till det med. 
Hade verkligen behövt felfria terrängrundor, för det visade sig att man var inte bara tvungen till att vara kvalad till dessa klasser för att rida Stil-SM, man var även tvungen att ha en bas 0 i dessa (felfri terräng) Har ju felfria stillterränger, men de räknas inte. Så surt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb