Tävlingsårsdebut


Det är ju fortfarande tävlingsstopp, förutom för de "yrkesverksamma", o eftersom både Mira o jag har tävlat tillräckligt höga klasser i ft så är vi kvalificerade att tävla nu. Luddiga regler. Däremot får inte Smilla tävla just nu men vi hoppas tävlingarna kommer igång för ungdomar med.
Tycker absolut man ska vara försiktig i dessa tider, o även om det var massvis med folk på tävlingen är man ju inte i närheten av någon. Mycket värre att gå i affärer, restauranger,  Ullared mm.

Mira red Caco i H90 o VANN 😊😊😊 Så nu är de kvalade till H100 (ev var de det redan innan, men så luddiga regler ibland så svårt att förstå. Hon har ju ridit 2*ft, o har man gjort det med kvalificerade resultat så får starta H100 direkt, frågan är bara vad som räknas med kvalificerade. Någon som vet?
I alla fall gjorde de en till synes fin dressyr, men han är ju spänd så känslan var sådär. Domaren skrev prydlig ritt på avspänd häst 😊 Felfri banhoppning, kom dock lite fel på vissa distanser, o i terrängen var han jättefin. Kul, för sist hon red (Långfrefagen) var han superstark i terrängen. 

Ztorm gjorde ju debut på tävlingsbanan. Trodde det skulle gå bättre inne på dressyren, men han bjöd på staketet hela tiden så fick se till att han inte hoppade över 🤪🤣 Banhoopningrn var jag ju lite nervös för, han har ju aldrig hoppat 95 bana. Blev 3 riv men vi kom ju runt i alla fall. Väldigt fin sen i terrängen, lite över tiden bara. Nu ska han få en veckas vårvila 😊 


 Sara som då tog kortet o Håkan var med som groomar o de får högt betyg. De fixade tom mat åt oss.  Jag bjöd dem sen på en glass 😉

Stort tack till Gärds som arrangerar i dessa besvärliga tider!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb