Tävling både lördag o söndag

Mira o Caco var i Braås i lördags o hoppade 1.00m + 1.10. 2:a plats i första efter felfri runda, o ett riv i andra. han börjar bli riktigt trevlig nu :)

Smilla hoppade både Lille Skutt o Musse på våra tävlingar hemma. I första klassen rev både 2 hinder, lite dålig koll på sina ben ibland ;) De är ju bara fyra år. Men i andra klassen lyckades Musse o hon rida CR! (LS var bara med en klass) Men framförallt, de uppför sig fantastiskt bra :)

Mira red ridskoleponnyn Mr M LE o LD. Superfina rundor!!! Men då de kom till ett turkost plank ville INTE Mr M, så 3 stopp där i första. I andra kom hon inte i närheten av det först, men skam den som ger sig, ett stopp på det men sen hoppade de vidare lika fint som innan. Kul när ridskoleponnyerna får tävla dem med, å igår var det ju många! Meja hopade Drama, superfin 1:a klass, egentligen lika fin 2:a men sen blev det tyvärr en avramling. Livia var med på Honey men hon ville inte alls :( Veronica hoppade Rufus o gjorde 2 felfria rundor :) o Tilda hoppade Mio, bra rundor med ngt stopp, men vad gör väl det. Sen var det ju en hel del privatekipage med oxå från LHK. Så kul att så många kunde vara med :)

 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb