Hall of fame-Chatte

Det var en intenet tävling för fälttävlanshästar 15 år o äldre. Man fick välja H100 o 2* nivå, jag deltog i den högre då det är där vi tävlat. Kriterierna var att hästen skulle ha resultat från 2019 o man skulle filma hästen riden nu. Det var väldigt stort deltagarfält, vi kom inte på pallplats men väl på Hall of fame. Min fina Chatte :) De som kom på pallplats var landslagshästar så det känns helt ok att bli slagen av dem :)


Kopierat från R&B:s fb sida:
SVERIGE – vi har ett resultat!
Det har varit ett stort intresse för vår tävling R&B Eventer Senior & Senior Star. Vi har fått in många fler anmälningar än vi någonsin trott. Alla dessa hästpresentationer har varit en fröjd att ta del av och var och en är på sätt och vis en vinnare.
Under ledning av oss på R&B Eventer har fälttävlansryttaren Christoffer Forsberg och veterinär och fälttävlansryttare Enar Tollig tagit del av allt material och haft en gedigen genomgång och enats om ett resultat som ser ut som följer:
Klass Senior Star:
1a – Clover
2a – Kaminskij
3a – Special Snaps/Mac Eighty Eight/Lavendel
Klass H100:
1a – Hope It
2a – Baron af Lyckedal
3a – Olympus
Hästar upptagna i R&B Eventer Hall of Fame – Hållbara hästar:
Hope It, Olympus, Baron af Lyckedal, Mac Eighty Eight, Chutney, Blue Carma, Norson, Tick-Tack, Clover, Victory Arch, Special Snaps, Hakunamatata 9, Kaminskij samt Lavendel
Därutöver har R&B Eventer utsett sex hästar till ”Särskild Hedersomnämnande”. Dessa hästar ligger utanför tävlingen R&B Senior & Senior Star, men kommer att tas upp i Hall of Fame – Hållbara hästar. Dessa hästar är:
Ligood
Candy Girl
Galapagos
Svante
Johnny Cash
Bally´s Geronimo
Stort grattis till alla ägare och ryttare! Vilka fantastiska hästar ni har. Vi på R&B Eventer önskar er lycka till i framtiden och hoppas att vi och ni får njuta av dessa fina läromästare och förebilder många år till!
Samtliga hästar kommer att få en personlig presentation här på vår FB sida under året.
Därtill kommer vi att ta fram en poster, som även går att beställa. Mer info följer framöver.
Till sist vill vi rikta ett stort tack till vår samarbetspartner Agria Häst. Utan er hade denna satsning inte varit möjlig. #hållbarahästar #stoppahältan #agriahäst

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb