Böda Jump for Hope

Med detta glada gäng åkte vi till Öland i fredags. Hästarna bodde hos Stall Ninni Svensson i Långöre, vi bodde hos Mattias föräldrars stuga i Köpingsvik, tävlingarna hölls på böda Strand. Fantastiskt väder, bra tävlingar o trevligt sällskap, vad mer kan man önska? Hoppas verkligen vi kan hitta ett nytt meeting snart så vi kan göra om det :)
För Mira o Colle gick det allra bäst. 3 felfria starter i LC-LB varav en var bed.A:1a så det blev ju nästan 4 klasser, med placeringar i alla. Första LC var han lite spänd, o det var den klassen som det var omhoppning senare. Där red Mira inte jättesnäva svängar men fick till en bra runda o kom 5:a. I LB sedan kom hon 2:a o på söndagens LC+ blev det en 3:e plats, bara några hundradelar från en vinst. Så roligt för dem, Mira är inte bortskämd med placeringar, så det var de värda. Stoooora rosetter fick de också :)

Smilla o Raceralva startade bra i LC. De gjorde en fantastiskt välriden o snygg runda, många som kom o berömde mig för min duktiga dotter :). kanske lite långa svängar i omhoppningen (fast rätt snabbt ändå) o en fjärde plats. I LB blev det ett snörpligt stopp på första hindret, därefter gick det hur bra som helst. likaså i LC+ på söndagen, men denna gången på fjärde hindret. Vet inte varför, för de rundorna var egentligen hur bra som helst. Sedan den avslutande LB:n så gick det inte lika bra, men den var stor. 1 stopp på 4:an o 5:an som var  en kombination. men därefter vaknade de till, o de sista 7 hindrena gick hur bra som helst!

Red ner till havet o badade på lördagskvällen, så mysigt. Väldigt varmt i vattnet!

Hilda o Signe gjorde 3 superfina rundor de med, men tyvärr "stolpe ut". Något litet riv, något stopp, men överlag kanonrundor. Så synd, för de var värda någon placering.

Trevlig tävling där överskottet går till cancerfonden, trevligt. Trevliga o glade funktionärer, o prisutdelaren försökte verkligen dela ut priser som passade pristagarna.
Fler bilder kommer senare.

Kommentarer

  1. Ja tack för en trevlig helg!
    Så kul för Mira och Colle ❤😍💪👏 faktiskt lite underbart till och med, så värda detta!!
    Och kul att allihopa fick bra ritter även om det inte räckte hela vägen. Så fina ponniers och ryttare ❤

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb