Nu har Coco lämnat oss igen :(

Denna gången ska hon testa att vara ridskolehäst i Bergunda. Tror o hoppas det kommer att bli jättebra. Hon är ju supersocial o vill ju hela tiden vara med, o där är det ju duktig personal som hon inte får göra vad hon vill med, o hon har ju alltid funkat här då hon hoppat in som lektionshäst. Gillar de henneo hon gillar dem så köper de henne. Men även om jag vet att hon inte passar hos oss så känns det såååå jobbigt. Hon är ju så himla go. Trevlig att rida, hoppar fantastiskt, men vi vill ju tävla fälttävlan o det funkar ju inte om hon vill springa åt andra hållet...
Hunnit med en hel del på den korta stund hon varit hemma. Ridit 3 hoppklasser, en i Eriksmåla o 2 i Växjö, nolla i alla o rosett.

Tävlat en WE tävling där de kom 2:a

Hoppat terräng på "vår" bana, o där sköter hon ju sig :) Fast denna bilden var ju gammal förstås.

Vi har haft henne i 8 år! Så klart det är jobbigt att lämna iväg henne. Hon har gett oss många gråa hår, men även mycket glädje. 

Naturligtvis hade vi helst sett att hon kom till en liten tjej som älskade henne över allt annat, men tror hon ska trivas nu med. Får hoppas det blir bra, för även om det var jobbigt idag att lämna iväg, så vill vi ju inte heller ha tbx henne. 





Kommentarer

  1. Nära att hälsa på och funkar det så kommer det bli kanon för alla ❤

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb