söndag 19 maj 2019

Vilket rosett regn!

Lokal/regional hoppning i Växjö, Citygross-hoppet. I LE o LD red Smilla o Meja Coco o Sonette felfria o fick varsin rosett. Coco var superfin, o Smilla red fantastiskt som vanligt.
I LC blev det storslam för LHK. Smilla kom 2:a på Alva, så nära att vinna, i kat.D kom Hilda 1:a, tätt följd av Tilda som kom 2:a, även där bara några hundradelar som skiljde dem åt, Filippa kom 6:a o Mira kom 9:a.
I LB så kom Tilda återigen 2:a, måste säga att båda hennes rundor var superbra! Mira kom 6:a, men hon fick både ett stopp o ett riv i fas 2. Så denna gången hade vi turen att komma på rätt sida strecket. (men det känns ju inte bra det heller, man ska ju vara felfri :) )Men Colle var ändå superfin han med i båda klasserna! Han är inte lika snabb, så att vinna blir nog svårt, men bra rytm i LC, o stoppet i LB får Mira ta på sig.
Smilla o AL'lva fick ett stopp i fas 2 i LB (på samma hinder som Mira faktiskt) Vet inte varför, kom riktigt bra på det hindret, men kanske att hon tittade lite på en vågig planka som var i det. Men bra runda där med.
Så stolt o glad över alla LHK:are!!!

1 kommentar: