Juvelens cykelfest 2018

Jag gillar ju verkligen detta, att få cykla hem till folk, man vet inte i förväg vilka man kommer få träffa eller hur kvällen kommer att bli.
I år blev det lite tokigt för oss. Började bra dock, förrätt hos Johanna o Jonas o dit kom även Sara o Björn. Mycket roligare kunde vi nog inte fått, men samtidigt är det ju kul om man får träffa några man inte träffar så ofta.
Varmrätten bjöd vi på, å vi var i år Roger, Stig o jag. Vi visste ju att det bara skulle komma ett par till oss, å nu blev det så tokigt att det var Jenny som kom, o hon kom ensam eftersom Mattias var sjuk. Så vi bjöd ner våra barn o hade en familjeträff i stället. Myckettrevligt det med men det var inte så vi tänkt att vår cykelfest skulle bli. Å lite tokigt att vi skulle träffa alla våra närmaste!

Efterrätten kom vi i alla fall till Elin o David, o där har vi inte varit innan, tsm med Kjellens, o dem träffar vi alltid på cykelfesten. Visst är det konstigt detta med lottning? Men supertrevligt, å jättegod mat på alla 3 ställena.
Säger som jag brukar, fram för fler cykelfester!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb