Tävlings Kick-off igen. Dagens tema terräng

Vi var ett gäng som ville testa på terräng, så vi åkte till Esmeralda Gyllensvärds gård o hoppade på hennes bana. Väl värt ett besök måste jag få säga!
Några mer nervösa än andra,det vill säga de som inte hoppat terräng innan, men alla var superduktiga! Några hästar som var lite väl laddade o bockade lite så en o annan avramling blev det, men inte värre än att de kunde hoppa upp igen o fortsätta. Tror alla tyckte detta var lika kul, hästar, ryttare som föräldrar,
Mira o Smilla fick låna Akke o Heidi från ridskolan då vi tyvärr har för få friska hästar själva, men de var så duktiga så!
 Akke är ju en klippa, å Heidi riktigt fin o duktig. Skulle kunna tänka mig köpa de där 2! Mira red dessutom mycket bättre på Heidi än på mina hästar :)



Efteråt bjöd T.S på fika o Gunnel o Elsa tog med grill o bjöd på korv. Helt fantastiskt initiativ!
Nu har vi haft alla Kick-off för i år. Började året med dressyr o WE, förra veckan hade vi hoppning o nu terräng. Har alltså haft något för alla. Vet att det finns fler ridsportgrenar, o de vill vi ju naturligtvis också testa på, men det är dessa grenar medlemmarna i klubben rider just nu.

Tack T.S o alla inblandade!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb