Lokal hopptävling på LHK för häst

Solen sken, lagom många funktionärer, trevliga tävlande, ja det kan ju inte bli annat än bra :)
Fick faktiskt hopptävla själv för en gångs skull. Fast inte på någon av mina egna utan fick låna Heidi av ridskolan. Kan väl inte precis påstå att jag tränat så mycket, hoppade några små hinder i måndags, men jag har ju sett henne hoppa detsu fler gånger. Startade en 0.90, det blev ett stopp men jag är riktigt nöjd, var rädd att det skulle bli fler.

Mira red Jöns i 1,05 o 1,10. I Första klassen gick det superbra, snabbaste tiden i fas 2 men tyvärr rev de sista hindret, de kom lite fel o han är ju inte riktigt känd för att dra upp sina hovar. Så synd, önskar hon kunde få "stolpe in" någon gång. Hon gör alltid bra ritter men det räcker inte riktigt ända fram till placering. Naturligtvis är det ju bra ändå, o klart vi/hon är nöjda, men ändå... Även 1.10 gick bra men då rev de ett hinder i fas 1. Chatte fick tyvärr stanna i hagen, han trampade sig på hoppträningen i tisdags o är halt sedan dess. Hoppas, hoppas det inte är ngt allvarligt...




Det var många LHK:are med idag, så kul :) Bla var ridskolehästarna Jurata o Vanilla med tsm Tilda o Madde. Varsin felfri runda gjorde de! Grattis!!! Men även Felicia, Filippa, Sofie, Ida o Sanna red alla fina rundor.

Även Calle var iväg idag tsm med Elsa, de var med i LHK:s dressyrlag div.3 som kom 3:a. Roligt att vi har så duktiga ridskolehästar!
I morgon är det första omgången för ponnyhoppallsvenskan div.3 i Braås, Håll tummarna att det går bra för LHK även då! Smilla o Coco ska vara med. Mira ska åka till Mantorp tsm m Signe o Jenny (kl.04.15 åker de...) o debutera P80 i ft. Liiite jobbigt att inte kunna följa med, Jag vill verkligen kunna vara på 2 ställen samtidigt!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb