Debut i P80 i Mantorp

Medans Smilla o jag var i Braås o tävlade så åkte Jenny till Mantorp med Mira o Signe. Åkte strax efter 04 i morse. Jag gick o la mig igen... 
De red en bra dressyr men domaren gav lite dåligt med poäng, men det var lika för alla. Men de fick ändå 7:or på den förvända galoppen o skänkelvikningarna så det var ju kul :) I hoppningen fick de ett stopp (har nog aldrig hänt innan?) Men de fick 10 fel så domaren måste nog dömt att de rev oxå (vilket de inte gjorde) för så många tidsfel kan de inte ha fått. Men detta märkte de inte förrän de åkt från hoppbanan till terrängen. 
Terrängen var tydligen svår, någon sa att det var samma bana som de red i lag-SM förra året. Men Mira hade en bra känsla fast hon fick 2 stopp. Först i en kombination där avståndet inte blev bra o sedan på en svart låda där han drog åt höger. Men som sagt, Mira var nöjd! Men om denna nu var så svår så kommer ju allt kännas lätt hädanefter:)
Lite jobbigt var det allt att vara på annan plats o bara följa dem via equipe o sms, men de löste ju allt så bra. Tack Jenny!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb