Hopptävling på Udden i Kalmar

Mira åkte dit med både Colle o Coco (Smilla kunde inte följa med då hon var o bowlade med fotbollslaget) Hon tyckte det var såååå kul att få tävla Coco igen :) :) :) Superduperfin runda i LD. Lugn men med bra energi. LC var också väldigt fin, men så blev Coco lite sur mellan 2 hinder av någon anledning, Mira tog en snäv sväng (det var i fas 2) o Coco stannade :( Hade nog kunnat bli en mycket fin placering annars. Å om hon bara ridit lite längre väg till just det hindret så hade det nog blivit placering ändå, men lätt att vara efterklok. Alla andra omhoppningar Mira varit med i så har de andra ridit snävare/snabbare, så nu satsade de :)
Colle som vanligt helt fantastisk. CR i LD o LC. LD känns ju lite väl enkelt nu, men vi orkade verkligen inte stanna kvar till LB. Vi var där 9.45, åkte kl.17. Lååååång dag. Å domaren var såååååå långsam. Hon skulle behöva gå en kurs för Mia Rålin!

Tilda o Hilda var också med o gjorde kanon rundor. Tilda kom 3:a i LC, o tyvärr precis utanför placering i LB. Tyckte så synd om dem. Hilda rev tyvärr ett i LC men superfin runda ändå, o så CR i LB, så nu är de kvalade till tävling :) Så roligt att se deras utveckling detta året.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb