Laghoppning i Kalmar

AnnaCarin, Mira, Sofie o Hanna var med i laget denna gången.

Härligt höstväder att rida fram i





Tråkig med motljus. Mira red en förklass, 1.00m, fin runda med bra rytm men ett riv. Synd att hon inte lyckade komma till omhoppning o fått öva på det.


Ser ni så pigg jag ser ut... Ann-Marie var snäll o körde oss. Jag satt alltså i bilen, på en stol utanför ridbanan, på läktaren, låg i gräset med benet högt o ändå så blev jag jättetrött. Samma som jag gör hemma men lite roligare omgivning :)

Hanna på lånehästen Monne. Så kul att se både Monne o hans ägare på tävlingsbanorna. De fick 1 riv i 90 cm men var felfria i lagklassen :)



Sofie på sin lånehäst Golen Champ. Felfri i 90cm o 1 riv i lagklassen. Så duktiga!

Anna-Carin på sin DC. Gjorde debut i 1.05 med bara 1 riv!!! Gjorde 2 fina rundor även hon. Så kul!


Supporters



I lagklassen gjorde Mira en felfri runda så laget stannade på 4 fel (0+0+4+4 men sista 4:an räknar man bort) Med detta resultat kom vi 3:a, precis utanför placering. Hade vi lyckats komma till omhoppning vilket 2 lag gjorde hade vi nog fått placering, för de som kom 2:a hade väldigt många fel där. Men så är livet. Om inte om fanns...






Synd vi inte lyckats med såhär fina resultat hela tiden, då hade vi varit i final nu. Men vi får ta nya tag. En mycket trevlig dag på Kalmar Hästsportklubb hade vi i alla fall.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb