Terrängdagen

De gjorde en superfin runda Mira o Jöns!
Även om jag kan vara lite trött på Jöns ibland (han är ju lite smålat...) så är han så fin läromästare (kan man vara läromästare då man bara är 8 år?) Säker , trygg o bra terräng, vad mer kan man begära? 

De slutade på 54 straff vilket är bra resultat. Kom på 10:e plats av 30 starter, precis utanför placering som vanligt... 2:a i junior DM för Småland fast inget pris där då det var så få från Småland med. Lite dåligt tycker jag. Inte vårt fel att DM:et flyttades med kort varsel. Förra året (då Mira o Chatte vann 😍) var de många starter både bland juniorer o seniorer, men nu när det blev flyttat lite hastigt o lustigt till Mantorp o över 2 dagar var det inte många som kunde. Tycker att man kan dela ut 1-3 ändå, det är ju faktiskt ett mästerskap.  Å hur de tänkte att de skulle få ihop ryttare till att kunna rida senior-DM då de fick höja nivån till 1* är för mig en gåta. Det är ca 5 st i Småland som rider den svårighetsgraden..

Men haft det superbra med trevliga (lag) kompisar o fantastiskt boende i Ulles lastbil. Blir allt lite sugen att åka till Flyinge oxå...

Kommentarer

  1. Är fler som är sugna på Flyinge.. Men jobbigt med två dagars 🤔
    Så duktiga Jöns o Mira! Stort Grattis!!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb