KM på LHK

Så trevlig dag på klubben idag! Stort tack till alla tävlande, funktionärer o publik för en toppendag! Å ni förstår ju hur bra den är när man har så här söta prisutdelare :)
Först ut var hoppningen. Några red bara clearround, några red KM-klass. Måste få nämna några, men alla var superduktiga, o alla såg jag inte. Men Lova gjorde en jättefin runda på stora, pigga, starka Jurata. Såg mycket bra ut! Min Smilla red LD på Coco, felfri o kom till omhoppning o den red hon så bra, bra lagom snäva svängar på ett väldigt mjukt sätt, men tyvärr blev det ett stopp på sista. Synd, annars tror jag faktiskt hon kunde matchat ledartiden. Så stolt över henne, o hon var supernöjd. Elvira som red runt sin första LD på lånehästen Kavat, trots lite bus. Tove, som först o främst red en felfri ritt på Panda, o sen red hon väldigt fint i dressyren på höga %.
Omhoppningen bland privatponny, woaw så rolig den var att se! De gav järnet alla, red bra o gjorde alla bra rundor. Å jag hejjade mest av alla på alla. (gäller ju att vara rättvis ;) )
Dressyren tycker jag också alla red fint. Domaren Kikki har dömt många år hos oss nu o hon tyckte verkligen det var kul att se den positiva utvecklingen. Inez vann ju förstås, men kul att det var några stycken som inte var långt efter i resultatlistan, tex Tilda var hack i häl!  Där är jag nog extra nöjd över Mira o Signe som gjorde fina rundor på sina ponnyer, som de kämpat för att komma hit, å de har lång väg kvar. Å Smilla förstås som red sin första dressyrtävling.
Mira hade lite stolpe ut idag, men bra rundor hela tiden. På Colle rev hon ett i omhoppningen, men de var bara några hundradelar från vinnartiden, o Jöns hoppade alla hinder super förutom sista där han drog till höger o Miras knä rev ner hela hindret. I dressyren gjorde hon o Colle som sagt en fin runda men kan ju så klart inte mäta sig med de mer utbildade hästarna o på Jöns gick det bra, fast inte bästa rundan de gjort, men det räckte i alla fall till KM vinst på privathäst (de var bara 2...)

Kommentarer

  1. Bättre med terräng - inte så många hinderstöd att riva 😉
    Superbra dag på LHK!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb