Ringde rektorn idag

Miljön i Miras klass är nämligen inte bra. Ingen arbetsro alls. Flera stycken i klassen som bara stör o förstör på lektionerna. I förra veckan då de hade matteprov gick det inte att koncentrera sig då några bara skulle larva sig. De fick tillslut gå ifrån provet men bara det hade tydligen tagit 5 minuter och det var ju inte så lätt att komma till ro efteråt ändå. Pratade med Mentorn om detta på utvecklingssamtalet men det kändes ändå  inte som rektorn var medveten om detta problem. Lite trött blev man också då hon sa att ja vi har köpt in hörselskydd de kan använda... Men hallå... Så de som inte kan uppföra sig ska få fortsätta förstöra då?
Tycker absolut de som behöver extra hjälp ska få det, men tycker inte heller de som sköter sig o är duktiga ska bli drabbade. De borde också kunna få extra utmaningar. Nu får de vara nöjda med om de kan genomföra sina lektioner.
Förstår att det handlar om resurser o att det inte är lätt för några. Har tyvärr inga lösningar på problemet heller 😒

Kommentarer

  1. Skamvrå och pekpinnar på fingrarna lär väl inte vara aktuellt... det är nog tyvärr kurlande föräldrar utan regler och egenuppfostran som är problemet. Stackars barn!

    SvaraRadera
  2. Haha Ida, du o jag, som Stalin o Hitler. Låt dem tvätta golvet med en tandborste om de inte uppför sig. Inte för att de blir bättre på matte då men nästa gång kanske de sköter sig.
    Å piggarna SKA vara vända in mot väggen. Punkslut.

    SvaraRadera
  3. Haha Ida, du o jag, som Stalin o Hitler. Låt dem tvätta golvet med en tandborste om de inte uppför sig. Inte för att de blir bättre på matte då men nästa gång kanske de sköter sig.
    Å piggarna SKA vara vända in mot väggen. Punkslut.

    SvaraRadera
  4. Njae... men lite moral och etik... lite rätt och fel... lite uppförande och ordning hoppas jag skicka med mina juveler ut i världen;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb