Carl-Oscar cup

Ja säger bara det, hästar. Man blir ju aldrig klok på dem. I våras var Coco så duktig, skötte sig oftast bra o ofta felfria rundor. Å så red vi ju den där fälttävlan som gick åt h-e, därefter en pisstävling i Eriksmåla o nu ännu en i Växjö. Hon är fin att rida hemma, både i dressyren o hoppningen. Hon var idag fin på framridningen o väldigt skötsam. Men sen vägrade hon ut sig på tvåan. Antagligen pga att hon inte ville ut i det hörnet (vilket vi märkte sedan i klass 2)
Bad en duktig liten vuxen ryttare rida henne i LC:n då jag tyckte det kunde behövas. Jättefint gick hon för henne på framridningen fast de aldrig träffats innan, men sen inne på banan så ville hon inte ut i det där hörnet utan visade hela sitt register, å sedan då hon skulle hoppa mot det så vägrade hon långt innan. Tycker ryttaren var kanonduktig, all heder åt henne, men tyvärr hade domaren lite åsikter mot att hon smällde till henne (tycker inte det var något allvarligt, men man får ju inte ( fast Coco behövde det...)) Men domaren bad dem gå ut. Ooops.
Så nu blir det att träna på viftande flaggor o annat smått o gott, för hoppa kan hon ju, å fin är hon.

Men kul att se så många ryttare. Kul med många duktiga LHK:are. Grattis till era fina ritter! Hann även med att se många andra som jag knappt hinner så på andra tävlingar. Så många duktiga ryttare det finns! Men oj så stora en del b-ponnys är...

Vi skulle tävlat i morgon också men det skiter vi faktist i. Följer med o supportar istället :)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb