Så stolt över Mira :)

Terrängtävling nere i Bräkne-Hoby på Ridklubben Sporrens fina bana.
Mira hoppade 4 rundor, 2 på Coco o 2 på Chatte.
Kände mig lite orolig i magen då Coco var brunstig o Chatte bettet sig helt knäppt på lördagen då jag red.
Första start var med Coco, å hon skötte sig bra på framridningen som låg granne med en fårhage men det brydde hon sig inte om. Men då hon kom in på terrängbanan tyckte hon det blev läskigt o stod mest på bakbenen o då ville Mira hoppa av. Men det gjorde hon inte utan genomförde en jättefinrunda med väl avvägt tempo, o Coco bjöd fint på alla hinder. Det var första omgången i Sugar Cup som hon red, en stil-terräng. Därefter startade hon Chatte i Salty Cup, även det en stil-terräng, å naturligtvis skötte sig både häst o ryttare sig exemplariskt. Förstår inte att jag tvivlade på Kungen :)
Därefter blev det lite stressigt, för direkt upp på Coco o gå banan till P70, hoppa den, gjorde en ännu finare runda, av, upp på Chatte, lära sig banan till H90 o sen hoppa den, även denna runda mycket fin. Fantastiska barn som genomfört sin första terrängtävling, iofs på en etablerad häst, men även på en oerfaren, lärt sig 4 olika banor, ridit mycket bra med bra balans, tempo följsamhet. Å så tyckte hon även att det var kul :)
Tanken var att jag skulle ridit Coco idag för att utbilda henne, men Mira fixade ju detta själv :)

Pappa Roger cyklade ner till oss (10 mil) o tittade på Mira, så även han var lite duktig ;)
Stort Tack till Hilda o Emma som var med o hjälpte oss!

Som om inte detta vore nog är hon nu å tränar tennis...

Grattis Till Signe som varit på sin första dressyrtävling o ridit ihop 65%!!! Grattis även till Josefin som tävlat ridskolehästen Jurata i hoppning med bra resultat, å på samma tävling blev det några LHK:are i resultatlistan, grattis till er med :)



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb