Teori-kväll på LHK

Kvällens tema i grupp 1 var borstning av häst-Varför o hur + lite massage o stretchning
Tema grupp 2 Massage o Stretchning.

Första gruppen var de rätt många i, men kunde varit dubbelt så många. Andra gruppen var de 6. Vi är ju 200 medlemmar, 80 ridande. Var är ni??? Vet att det är så här ofta, men blir så besviken. Förstår ni inte att ni kan ALDRIG bli bra ryttare om ni inte lär er MASSVIS om hästen? Det gäller att få förståelse hur en häst fungerar, hur man ska vårda den på allra bästa sätt, hur man ser om något börjar bli fel innan det är fel. För då är det försent, då kan ni inte rida.
Det är även samma personer som kommer på teori-passen, så alltså är det 20 personer som fått teori, de andra bara betalar o stannar hemma.
Men jag (å de som kommer tror jag) tycker det är kul. Själv skulle jag ju kunna prata ihjäl eleverna :) Å ett barn sa att det var roligare än matte-lektionerna i skolan, å matte var tydligen rätt skoj. Å en annan tyckte de skulle ha lite mer hästar i skolan, för då skulle det bli mycket roligare där :) Underbara barn!!!

Kommentarer

  1. Missat helt att det var dags för teorikväll igen, hade varit jätteintressant med massage/stretching!

    SvaraRadera
  2. Vill få en uppfräschning av massagen men kunde inte igår. Får dock besök om ett par veckor av en som precis utbildat sig, hoppas jag kan snappa upp lite då 😉

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb