Teori på LHK

 Tema; Dressyr
 Först var det för de lite yngre. De fick springa ridbanans vägar och ett dressyrprogram. Jobbigt sa Smilla.
Därefter hade Lisa Hjertonsson dressyr-clinic. Först red Lisa på Vanilla, Ebba på Mr M o Ida på Pebben. Tycker de red jättebra tjejerna! Mjukt o i balans, o de fick hästarna mjuka o fina. Sen red Hanna o jag på våra, vi fick visa lite skillnader mellan en dressyr o en hopphäst, å vi fick visa en massa olika rörelser. Tyvärr gick inte Chatte så värst bra, han var lite stark o gick lite bakom lod, men även att han gjorde detta visade han fina skolor, längningar o byten. Duktig ändå :)
 
Men tråkigt att inte fler kommer :(När vi lägger pengar på att få hit instruktörer utifrån, få lyssna på någon annan än oss två, få inspiration o lära sig mer. Tråkigt att det inte uppskattas. Tror det var ca 30 på läktaren. Fattades nog en 20 elever + alla andra medlemmar i LHK. Men tyvärr, vill inte medlemmarna ha detta så får vi struntar i det.

Kommentarer

  1. Jag trodde det var fullt med folk, när jag red förbi och såg alla bilar!! Hade gärna gått men fick tyvärr inte ihop det med utv samtal i Älghult o egna djuren :(

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb