Hästdag

Igår var det en dag i hästens tecken. Började med ett dressyrpass på "lilla" Jöns. Hade träningsvärk från gårdagens ridning (red dem bara på banan själv), så det var svårt att komma ner i sadeln.
Sedan kom Marina med en jättefin travare som ville bli lite dressyrriden. Å det var svårt tyckte han men kan nog bli bra. Ska starta nästa vecka, men sen kommer han nog tbx.
Därefter var det dags att träna för Lisa som var på LHK hela dagen. Kungen gick bra, red på träns, tycker han går bättre på det än kandar, men kanske mest för att jag aldrig rider o övar på kandar...? Kollade sedan in Ia som red. Red hennes häst i förra veckan o skulle kanske ridit för Lisa också, men han gick så bra så det behövdes inte. Roligt då min ridning ger resultat :) Både ägaren o tränaren var nöjda.
Därefter blev det en em i Östraby. H o E hoppade, två olika hästar men tyckte de red bra båda två. Därefter var det lilla mamman som tog ett pass, fast utan hinder då. På det passet lärde vi oss att vi skiter i ställningen ;)
Avslutade kvällen med öl/vin på altanen under tjocka filtar med grannarna x 2.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb