Peter & Lindas hak

Ja där var vi igår. Tog med mig ett gäng extra pojkar vilket verkade vara lyckat om man får fråga värdarnas barn. Åt god mat o spelade spel, drack tom snaps! Humöret var på topp ända till kl.22, då började vi gamla bli trötta, en gick o la sig på soffan, guess who?
Jag fick äran att vinna i spel o fick veta att"den första oktober är den första..." Haha, en mycket trevlig kväll helt enkelt!

Kommentarer

  1. Kom hem vid tio och funderade om ni var där eller inte men tänkte att ni brukar alltid gå och lägga er vid den tiden... ;) så jag åkte hem istället för att se om någon ville vara social med mig :( Å så var ni för en gång skull vakna och pigga!!!! :)

    SvaraRadera
  2. Jisses vad duktiga ni var :))) haha
    Ja man blir lite trött vi den tiden :)
    Är så trevligt att du bloggar Annelie så man får veta lite vad som händer :D du får inte sluta!!! Jag kanske ska börja skriva om mitt intressanta liv, händer så mycket kul haha har massa på lager... NI vet inte vad ni missar ;)
    Kram
    Jag funderade på om vi skulle ha en tjej middag vore inte det mysigt!!!

    SvaraRadera
  3. vad vi missar, det är du tessan som inte låter oss följa ditt liv genom din härliga blogg ;) vill vill sååå gärna att du bloggar igen så kom tillbaka till oss hehe ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb