Smått o gott

Nu är huset färdigtapetserat, nu är det bara liiite kvar att göra... En av tapetseringsdagarna fick Smilla följa med bästa Livia o hennes familj ut i skogen för att grilla korv. Vilken tur! Vi som brukar vara lite dktiga på friluftsliv har inte varit ute en endaste dag. Visst, det är ju lite roligare om det är en massa snö oxå som man kan åka i men man kan ju faktiskt ut ändå!


Å denna kille har fortfarande problem med skritten. Just nu äter han "butta" o skrittar ändå dåligt. Hmm, betyder det att han inte har ont då utan det sitter i knoppen eller vad är det för fel på min älskade pålle? Jag vill rida honom nu!

Sedan har vi en ny boos på LHK. Han heter Jimmy o kör skiten ur mig :) Men han hjälper till mycket oxå!

Kommentarer

  1. Ja man grunnar ju på varför han inte skrittar som han ska... men skrittar han lika dåligt med smärtstillande så kan det ju vaa i skallen.. antingen är han så van att skritta så så han gör det i alla fall eller så är det nått annat helt enkelt... om det är några ligament eller nått ortopediskt så borde han ju aldrig skritta bra men det gör han ju.. hm dessa hästar, en som inte skrittar och en som inte vill alls :(

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb