Varnar känsliga magar.



Fick hämta Smilla från dagis idag, hon hade kräkts :( Var ju hemma igår för hon hade hostat så in i bängen, men sen var hon pigg. Somnade när vi kom hem, trodde inte det var så farligt med henne. Men nu när jag kom hem från jobbet så bajsar hon o kräks omvartannat. Inge skoj alls :( Så hemskt att se dem när de kräkts o så tittar de på en med sina tårdränkta stora ögon som bara ber en att göra allt bra igen...


På ridskolan hittade jag en häst med sticksår. Snäll att tvätta var han men stort sår :( Bara elände... Men som tur var kom den nya ridskolehästen hemlevererad o ga ägare är ju veterinär, så då fick vi pencilin. Tror nog det var bra. Stackaren hade svullnat upp rejält några timmar senare, då var det inte lika kul att bli tvättad längre :S Men nu fick han o den nya, Pebben, bo tillsammans o snacka hela natten lång medans de andra får bo ute o snacka med myggen :)

Dags att sova, ska ju upp o torka lite spyor snart... blääääää

Kommentarer

  1. Ajajajajaaaj på Herkan :( trevligt att han fick mysa med Pebben...de gjorde dom förra sommaren...återträff alltså ...!!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb