The end :(

Pga missförstånd o misstolkningar lägger jag ner bloggen. Fortsätter antagligen senare, ni kan skicka ett mail till sebastianmirasmilla@live.se så skickar jag er en inbjudan :) (har förstått att det finns de som jag inte känner så väl (eller kanske inte alls) som är här o läser, skicka ett mail ni med!)

Kommentarer

  1. Usch va trist när det blir så .. är så himla trevligt att läsa din humoristiska tolkning av saker och ting ..

    Jag har funderat mkt på varför det alltid blir så att det ska misstolkas ,missförstås allt och inget .. varför ska folk vända och vrida på saker så det blir tokigt istället för att ta det som ja ja ... kul ...

    kommer sakna din blogg iaf ..

    Anna

    SvaraRadera
  2. En underbar blogg om en underbar individ

    Kram
    Therese

    SvaraRadera
  3. Tyvärr är det inget april skämt....:((

    SvaraRadera
  4. Hej
    Brukar läsa din blogg. Tycker att den är jättekul. Vem i fridens namn kan missförstå vad som skrivs här? Man måste ju se på saker och ting med en smula humor i denna hårda värld.
    Jag kommer att sakna denna bloggen. Handlar ju om livets vedermödor både på jobbet och privat ju. Mycket bra blogg tycker jag.

    SvaraRadera
  5. =( Men hur ska vi nu umgås??? Miss U and love U!! / Ärtis

    SvaraRadera
  6. Tack för era värmande inlägg. Förstår inte själv hur folk kan misstolka det som skrivs, men eftersom jag inte förstår kan jag ju inte bättra mig, därför får det bli så här. Jag har tydligen oxå favoriserat vissa elever, och jag vill verkligen inte att mina elever ska känna det så. Det är väl den stora anledningen. Men som sagt, jag fortsätter så skicka mig ett mail bara :)

    SvaraRadera
  7. Boring!!! jaja jag hoppas jag får läsa ändå :)

    SvaraRadera
  8. Jättetråkigt!! Jag kommer absolut skicka dig ett mail för det är klart att jag vill fortsätta läsa!

    P o K

    SvaraRadera
  9. Nänä tror inte du är den som slutar blogga...
    Låt inte folk bestämma att du ska "lägga ner" men OM så hoppas jag förstås att jag tillhör dom som ändå får fortsätta läsa.
    //Bubbel - som också bloggar

    SvaraRadera
  10. Men ja blir så trött... har fått precis samma sak med min.. har ja skrivit att ja är så dj***a trött så tolkar man det till att ja är trött på mitt jobb. Hur tänker man här??? Det finns ju folk som inte har ett liv å gör allt för å peta i andras å förstöra för dem... så himla TRAGISKT... Du vet väl att det råder åsiktsfrihet å tryckfrihet här i landet.. Å förresten så skulle det va skottpengar på de där!!! Du kan väl ge mig adressen t den nya skicka gärna den i ett sms KRAAAAAAAAAAAAAAAAAM

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb