Stress stress stress

Började med att glömma bort att det var friidrottsdag för åk 3 o uppåt. Istället sprang man omkring här hemma o försökte få saker gjorda när man istället kunde suttit därnere o tittat på sin gulliga son :( Vet inte ens hur det gick, kom hem så sent o då sov alla i min familj=ingen att fråga.
Hoppade sedan V.V, det gick bra men svetten lackade. (Kanske inte jättebra att motionera när man har lite feber...) Sen snabbt upp till LHK där SISU stod o väntade, vi skulle ha möte o hon var ju förstås tidig. Höll på till 15.30, snabbt in med hästarna, lektionen börjar kl.16. Men med fina medhjälpare gick det fint! Sen var det lite lugnt ett tag. Red ut i det fina vädret. Men andra uteritten blev hästarna lite väl busiga... En fjording kom rusande med sin ryttare om halsen o en skäck fick av sig sin :( Väl hemma stod en p.häst o inte kunde stödja på foten. Fick undersöka den lite. Men lektionen satte A-L igång, men då var M halt :( GRRR han får bara inte vara sjuk! Men sen när jag kollade honom typ tre timmar senare kunde jag inte se något. Hoppas hoppas det bara var något tillfälligt. De två sista lektionerna gick rätt så bra, fast vi nu var rejält försenade. Ja ja, ett par avåkningar blev det. En del som INTE tyckte det var skoj att hoppa mur delar ;) Men den där SVS ska vi nog försöka hoppa en gång i veckan. JAG BLIR TOKIG PÅ HENNE!!! Fast idag hade hon ju riktigt duktiga ryttare så det gick ju bra :)
När lektionerna var slut kom jag på att Jaq inte hade fått sin box mockad så det var ju bara att göra det. Sen fick han o Frost ändå bo ute, det var ju så skönt :S
Hu så långt inlägg det blev, orkar ni läsa allt?

Kommentarer

  1. Klart vi läser =)
    Var jätteskönt väder, mina fick också bo ute!

    SvaraRadera
  2. japp =)
    Är så kul att läsa dina inlägg... och alla förkortningar hi hi

    SvaraRadera
  3. Klart vi orkar läsa :)

    SvaraRadera
  4. BRR... Tuva står inne ! Med täcke på=)/Ärtskida

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb