Sommarfest

Idag hade de sommarfest på dagis. Det var bara att packa badväskan, på med sommarklänningen o lämna lite tidigare än vanligt. Hörde att de visst fått glass oxå. Mums.
Då passade man ju på att rida lite, 2 pass i ridhuset. Slog dit en sko, mockade o annat smått o gott. Hem för lunch o en liten powernap, oj så trött man blev... Men det var ju enkelt att komma igång igen när man hade så trevliga ryttare. Paplyn gick hur bra som helst på sitt dressyrpass (kanske lite snabb i galoppen...), Linda kom in o råkade visst få en lektion oxå. Så det kan gå... (man kan ju inte hålla tyst...) Å de andra hoppade så glatt o svängde en massa, ibland samtidigt. YTTERSKÄNKEL, BLICKEN ! Skrek så det hördes nog ändå till Lilla Heda... (kunde kanske hjälpas åt lite där...) Man får ju hoppas eleverna tycker det är lika roligt som jag. (fast det är klart, när man har en dålig dag hoppas man ju inte att de tycker likadant. Hmmm...)

Kommentarer

  1. HÄRLIGT - hördes ända hit...

    vi kanske kan samköra lektionerna på nåt vis...så får man lite tid över för annat??

    SvaraRadera
  2. Elever i båda ridhusen ett par webkameror och en megafon till Tina (Annelie behöver ingen...) Sen kan ni turas om;)Lycka till // Ärtskida

    SvaraRadera
  3. Tror faktiskt inte Tina heller behöver någon...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb