Dressyr tävling

Nu är en låååång dag över. Började kl 7 med att släppa ut hästar och mocka så vi kunde stalla in tävlingshästar. Ner och fläta hästarna, de blev så fina. Nu när Lina fått förbud att använda mankniv i Gullans man blev knopparna riktigt fina=)
Startade först Chatte. Han tyckte det var läääskigt att gå där inne på banan. Viste inte alltid i vilken ordning han skulle sätta ner fötterna, skritten såg väldigt mystisk ut... Den andra klassen slappnade han av mer men fortfarande spänd, trots det blev vi trea. Men det berodde nog inte på att vi var bra utan de andra lite sämre... Men jag är helnöjd!!!
Gullan startade de två sista klasserna. Hon var rätt laddad kan man säga, flög omkring på fältet med svansen högt, in på banan och studsade från de hemska sakerna fort och högt. Sen blåste domaren och då skötte hon sig väldigt bra. Kom fyra i LB:3 och precis utanför placering i LA:3. Den sista klassen är jag riktigt nöjd med, de andra ekipagen var väldigt flotta och hade jag inte gjort en dundertabbe i den ena skänkelvikningen hade vi placerats. Kul med lilla Gullan. (fast de andra kanske oxå tyckte de gjorde tabbar fastän jag tyckte det såg bra ut...)
Sen lånade jag Sus bil och körde till fölis (ska nog heta JogiYo, men har några andra förslag oxå.) Tur man inte kör den bilen alltför ofta säger jag bara, gick ju hur fort som helst! Sen var det bara att städa lite efter tävlingarna, men staketet fick vara kvar så DC har något att göra=)
Kort kommer senare, orkar inte nu. Lite trött kan man säga.

PS. Valley måste vara världens finaste ridskolehäst. Gick såååå fint med Marina på! Framför allt när den magiska sadeln lades på.

Kommentarer

  1. har väntat på kvällens blogg insats..jo de var nog sadeln som gjorde de..=) fick du me en cd av han med ella..glömmer bort vad han heter men ja fick en jätte många kort..=) massa på dig med..är anmäld till Torestorp nu, då ska vi sopa mattan me dom ; )

    SvaraRadera
  2. Valley ÄR Världens finaste häst!

    Mvh Maja

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb