Hoppträning



Hopp träning på klubben för Lilo. Chatte var lite spänd från början, men ju fler bommar som kom fram o hindrena höjdes desto lugnare blev han. Det kanske inte är någon dressyr häst utan hopphäst...? Han är faktiskt väldigt hinderklok än så länge, klarar de flesta hinder fastän jag sitter på:) Men jag trodde Lilo fick hjärnblödning ett tag. Hon höjde till en meter och sa hoppa. Min lille snutt som knappt hoppat i hela sitt liv. Men väluppfostrad som man är sa man ju inte emot... Å gissa vad, det gick ju kanon. Nu kanske, kanske vi vågar vara med på den lokala. Tack Lilo!



Här har vi Hanna och hennes häst Mike (e-Ulrich Z), han är skit läcker och tycker det är kanon skoj att hoppa. Går lite väl fort ibland :) men det ska nog den lilla piloten där uppepå snart fixa till. Å så är det Sanna på hennes ungponny Ferrari, en new forest som hon håller på att hoppa in. Där går det inte lika fort, men enligt säkra källor kan han bocka VÄLDIGT HÖGT. Håll i dig Sanna!



Enighma tycker faktiskt att det är stört löjligt att bara trava över bommar när man faktiskt kan klämma in lite galopp språng där emellan. Det du, det är det inte alla som kan tänker hon. Bara vackra ädla små halv-araber kan det:) Det blev ju bättre när Lilo kom på att de skulle använda hinderstöden oxå så det blev lite hoppa av. KUL! Fast för lågt förståss. Men hon fick hoppa betydligt högre sen men då hade kameran lagt av...

Tack Åsa för alla kort du tog!

Kommentarer

  1. Vad duktig du är lilla gumman. =)å klart att han är en hopphäst. ;)

    kramis

    SvaraRadera
  2. Vad fin han är över hindret. Jag háller helt klart med om att han är en hopphäst ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb