Fälttävlan i Kinda

Ny tävlingsplats för mig. Colle gjorde debut på FT i P70 o Chatte gick H90.
Först ut var Chatte o de gjorde en riktigt bra dressyr. Skönt för han har ju inte riktigt varit samarbetsvillig där med Mira... Inte helt lösgjord men 66,25% o trea efter dressyren! Däremot strulade det i hoppningen, där de brukar vara bra. Framhoppningen var väldigt liten så det kändes som de fick bromsa över hindret för att inte rida in i väggen efter. Fick ingen rytm o kom för nära på de flesta. Ett riv o ett stopp i kombinationen pga avståndet blev för långt. Så då dalade hon i resultatlistan 😐 Men fin terräng o sedan var det bara 3 straff från placering, 6:a, men bara 4 placerade.

Colle var jätteduktig, men där hade vi inte lika tur med domarna 😉 Nöjd med dressyren, framförallt travarbetet, lite strul med galoppen men där fick de urusla poäng. Så tråkigt 😐 I hoppningen gjorde domaren en miss. Gav Mira startsignal bara några meter innan startlinjen då hon kom i trav, så hon var tvungen att ta ett varv i galoppen innan o kunde rida mot första hindret så då blev det 4 fel där + att hon rev ett hinder. Gick upp o pratade med domaren men hon tyckte INTE hon gjort ngt fel. Otrevlig var hon (så jag var inte mycket trevligare jag då jag lämnade henne...) Men skit i det, väl ute på terrängbanan var han superduktig o kom i mål felfritt (å väldigt trött)  KUL!

Signe o Brolle debuterade de med. Även de fick skitpoäng av dressyrdomaren, men sen var de helt felfria. Duktiga 😊

Hade tänkt o åka dit igen i slutet av maj men tror det blir Vinslöv istället. Inte pga av dåliga domare  😉 utan pga den dåliga framridningen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ordspråk

Hopptävling på Kalmar Hästsportklubb