Inlägg

Visar inlägg från september, 2016

Tränat för Jill

Bild
Fast inte på denna fina guling, utan på mina stora. Denna red jag efteråt.  Då jag ridit Jöns kände jag mig helt värdelös efteråt, å då jag ridit Chatte så var jag glad igen : ) Var ute i skogen på Cloetta o galopperade sen oxå. Varför krångla till det om man inte behöver? Rida in häst kan vara enkelt!

Teori + häst agility

Bild

Fotbollsträning : )

Bild

Fina Cloetta

Bild
Nu har hon varit här i nästan 1.5 vecka. Vi har tömkört några gånger, lösgalloperat o blivit riden. Hur duktig som helst. Jag sitter upp utanför stallet o rider iväg. Kul med duktiga hästar : )

Galopperat Colle i skogen!

Bild
Snäll häst. Lite för snäll kanske...?

Privatlektioner

Bild
Kul att bli anlitad :) Idag var det först Anneli o sedan Marie, i morgon kommer Hilda. Anneli är så gullig, för oavsett vad vi jobbar på så säger hon alltid: Det här behöver jag verkligen jobba på!  Idag red hon sin unghäst men annars brukar hon rida på Dave.  Dave som nästan slog mig o Chatte i söndags. Fattar ni? Vi har ett problem! Vad ska jag göra? Ser ju inte bra ut om eleven rider bättre än tränaren : ) Ska nog se till att hon rider lite sämre i fortsättningen ; )

Bildbevis

Bild

Tjejerna vann sin sista match!

Bild
SÅ kul för dem, det är de nämligen inte bortskämda med. Brukar spela riktigt bra första halvlek men sen orkar de inte mer. Hälften av laget är ju 1-2 år yngre än motståndarna å det märks. Blev faktiskt gladare för deras vinst än för killarnas i lördags :) Många "in action-kort" Byte Stackars Maja hade lunginflammation o fick inte spela Härligt väder att både spela i o vara utbytt i Supportrarna Tränaren Supporter 3 (fast vi var många som hejade på)

Stillstudie i vågavägrahaspetsadeöron

Bild
Han är helt hopplös Chatte, inte fotogenisk det minsta. Men visst i MSVB:4 idag, alltid kul ju :) Har inte blivit så många dressyrtävlingar i år, hinner lixom inte med. Han kändes helt ok, saknar lite framåtbjudning i honom, han blir lite avvaktande, men det brukar bli så då han inte tävlat på ett tag. Slog min elev Annelie Tengvall med bara några tiondelar. Taskigt... Jöns gick samma klass o han var riktigt fin men tyvärr lite många missar i både ryggningar, bakdelsvändning o några byten, men 65,7% är ändå bra tycker jag. Vad som framförallt var kul var att han kändes superbra på framridningen. Allting var enkelt där. Ska bara ta med det in på tävlingsbanan... En annan kul sak idag var att alla tävlande var så trevliga o glada o pratade med varandra. Eller i alla fall med mig. Kul när man inte är konkurrenter utan medtävlare.  Hann även med en privatlektion i dressyr på morgonen för Kikki. Så kul att det är en hel del duktiga ryttare som vill rida för mig nu :

Hej då Snäckan!

Bild
Du kommer att bli saknad.

Grattis Tilda o Signe!

Bild

Serieseger för LIF:s P01/02

Bild
Massa kort på några från laget. Tränaren Även lite kort på supportrarna Tysken :) Å här är den sötaste av dem alla :) Grymt bra jobbat killar!!!