Inlägg

Visar inlägg från juli, 2016

Fälttävlan i Ljuslingsbacken

Bild
Alltså alla dressyrryttare skulle få se hur det är på en fälttävlansdressyr. Alla rider fram huller om buller på en liten yta. Själva tävlingsplanen är oftast ojämn, idag var det ett hål vid X. Ja det är inte lätt att få till kanonritter inte, men så är det ju inte en dressyrtävling utan just en fälttävlanstävling :) Jöns gjorde en fin ritt, 67%. Även Chatte gjorde en fin runda, men han fick bara 65%, vet inte varför. Jöns var felfri i hoppningen!!!! Händer inte så ofta kan man ju inte säga. Det var dock en väldigt lätt bana. Även Chatte var felfri o även hans bana var lätt. koncentrerad. Men tur att hoppningen var lätt för det var inte terrängen Många sådana här backar som tog musten ur dem. Just denna backen orkade Chatte knappt upp, å på toppen var det allt ett hinder vi skulle hoppa med. De startade även banan med en monster backe  så att hästarna blev möra på en gång. Därefter skulle vi hoppa backen neråt.  Nerhopp. Rätt stort hinder

P&J

Bild
Anna Ahlsgård bjöd in till P&J i Lilla Boldö. Coco, Smilla, Mira o jag åkte dit. Smilla hoppade en 50 runda, men det var lite svåra vägar stundtals som Smilla inte riktigt klarade av så det blev några stopp på vägen, men de kom runt o i mål! Mira fick ett stopp i första rundan men sen var hon felfri. Coco skötte sig riktigt bra måste jag säga. Själv tog jag en runda på Pralin, å även han skötte sig bra. Så bra att lillmatte Anna tog en 70-runda på honom efteråt o gjorde det kanonbra. Tack Ia o Anna för att vi fick komma.

Nu har det hänt

Bild

#galnafamiljen

Bild

En dag på Skansen

Bild
Vi velade in i det sista vad vi skulle göra idag, men jag är glad att det blev just detta. Mysigt att gå runt i gamla hus o massa duktiga guider som berättade om hur det var då. Kollade på lite djur, klappade ormar, kollade gen.rep på Allsång på Skansen. En bra dag helt enkelt. Sen då vi åkte hem slog blixten ner i vår tunnelbana, så det blev lite krångel för att ta sig hem, men det gick det med :)

Födelsedagsbarnet.

Bild
41 år ung blir denna dam. Hurra!!!

Stockholm

Bild
Tog en liten tripp till the capital of Sweden. Mötte upp Mira i Mjölby som kom från Säter. Har idag strosat runt i city o gamla stan. Vad som händer i morgon vet vi inte riktigt än. Fortsättning följer.

SM-GULD!

Bild
Det är ju inte klokt vad häftigt detta är!!! Kelly Nilsson o Swingan vann SM i helgen. Jättestort superduperbra grattis till er alla, ägare, ryttare, uppfödare o alla andra. Även jag har fått äran att hjälpa till med att rida o träna denna fina häst. Vad som är häftigt är att han är bara 7 år (tror jag) o Kelly rider honom max 3 dagar/veckan. Vilken ponny! Vilken ryttare! Men hon har faktiskt varit på träning nu i 2 veckor hos ML dressage .

Sibell

Bild

Debut i St George på Uddens Superhelg

Bild
Ja det gjorde Chatte o jag idag. Men han var så trött o svettig redan innan vi startade. så det fanns inte mycket energi i den stackars hästen. Men han (å jag) kämpade sig igenom programmet utan några egentliga missar, bara sånt som var lite sämre, å faktiskt sånt som var lite bra också. Fick 62,6% å det får jag verkligen vara nöjd med Red även MSVA:1 igår. Då var han bättre men vi fick rätt så dåligt betalt tycker jag, 60.7%. Jöns var också med, fick gå MSVB:2 igår o MSVB:4 (debut i den klassen) idag. Men han tycker ju ändå mindre om värmen, så han hade det kämpigt. Igår slet jag som ett djur o fick ändå ihop 64,7% o en 6:e plats av 16. Idag kändes han mycket finare, bytena satt bra o han var lättare, men då fick vi 60,1% o näst sist. Men då jag tittar på protokollet så känns det som att hon dömt någon annan än os... stämmer inte riktigt. Jenny var med o filmade mina ritter idag, kul att ha o hästarna ser riktigt fina ut :) Ja mina hästar är inte några sommar-tävlings

Tinkrarna

Bild
Crumbucta är 1 år o ska bara bli lite allmänt hanterad, candy är 3 år o ska bli inriden. Båda är till salu av Mörka Skogs Tinker.

Semester-bilder

Bild
Först lite bilder ifrån Köpingsvik. Här äter vi på restaurang, lite pizza, lite fisk. Bad i Köpingsvik. Jag äääälskar att bada. Men det var lite kallt... Roger som är lite mer badkruka än vad jag är... Åt mat nere på stranden, på Sinus. Världens godaste hamburgare tror jag vi fick. " härliga dagar på Öland. Tack snälla Mattias föräldrar för att vi får komma. Kommer gärna tbx ;) Nu kommer lite bilder från Förshult Eldade som vanligt efter att vi grillat på vårt skogaller. Johanna hade ett hål på sina byxor o hux flux var det lite större hål. Vi eldade upp dem :) Barnen har lite gymnastiska övningar Broder Daniel var med. Lite fiska blev det. Underbara dagar som tillbringades med Glosisarna, broder Daniel, Stig o Signe. Tack ska ni ha! Lite ridning hinner vi med mellan varven. Soliga dagar har även tillbringats i Smögen/Kungshamn tsm m fam Nilsson Vad är en dag utan minst en selfie? Asså jag undrar mest hur