Inlägg

Visar inlägg från april, 2014

F-klass kom till ridskolan idag.

Bild
Glömde ta kort då de red, men han med att ta på deras transportmedel. Glada goa barn som ville rida mer. Speciellt en tjej, hon var helt överlycklig. Då blir man glad i hjärtat. 

Fälttävlan i Udden

Bild
Chatte startade 1.00 m klassen, inga kort från dressyren, men där var han lite tung o tre missar, 68% o fyra därefter (brukar ligga på 74% i denna klass, så dååååligt) Felfri hoppning, men han var i många bommar :( Jöns debuterade 0.90m klass (kan nästan säga att han debuterade att tävla borta...) Fin på framridningen (red i hela tio min, man ska inte ta slut på dem...) 70%!!!!! o ledning. Däremot ett stopp på hoppbanan o rev tre :( Not fun. Fast han var nog sliten från hoppningen dagen innan, fast han rev ju då med.... Kan man inte tro då man ser korten, frambenen är högt över. Chatte gick som en pansarvagn i terrängen, felfri o inom tiden. Red med klockan jag fick av Roger i julklapp så jag såg att jag red för fort o bromsade lite på de sista. Kom totalt tvåa o är nu kvalificerad till att rida en-stjärnig!!!!! Fast jag måste ha min tränares godkännande också, kanske inte får det... Ser ju jättelågt ut, fast det är det inte :) Jöns övertäffade sig själv

Maylon är såld

Bild
Inte svårt att sälja häst då det är så fin häst, bra ägare o underbar köpare. Säger Grattis till dem alla. Synd bara att jag inte fick ha henne ett par månader så jag kunde tjäna lite pengar ;) Jaha, nu är det bara in med en ny pålle, någon som har? 

Dagen i bilder, blandad oordning

Bild