Inlägg

Visar inlägg från december, 2013

LHK:are

Bild
Smillas julklapp. Lite annan, enklare tröja än tidigare, men fortfarande lika snygg (nästan) o skön. Går att beställa genom I-M Kling. Skön att ha på sig då man är sjuk o ligger i soffan.

Juldagen

Den var oxå bra, firades med kusinerna i Växjö. Inte lika många presenter (som tur var...) men lika fina. Fick även träffa fina Meagan o Lewis, precis hemkommen från Kina. Dagen därpå vaknade jag o mådde illa. NEEEJ, inte magsjuka tänkte jag. Å nej då, det var "bara" något influensa liknande. Hög feber o ont överallt. Sov HEEEELA långa dagen. I morse tänkte jag jobba, men då jag var helt slut efter att släppt ut hästarna så kröp jag i säng igen... Men nu känner jag mig piggare som tur är :) Tog tempen i morse fast det inte kändes som jag hade feber, men då hade jag 38,2. Undrar vad jag då hade dagen innan...

Julafton på Nöbblegatan

Bild
Mamma o pappa Crazy Smilla Tomten med alla kusinerna Barnen fick massvis med klappar som vanligt. Sebs saker hade levererats fel :( så han fick bara paket med lappar i men han var glad ändå :) Jag fick inte riktigt lika många men jag fick en fälttävlansklocka :):):)

Hockey-avslutning

Bild
Föräldrar, syskon mm spelade mot tjej-laget. Själv var jag hejarklacksledare/överdomare. Tjejerna vann förstås efter mycket o många bra domslut. Smilla o Livia åkte lite som pausinslag.

Spelkväll

Bild
Mitt lag förlorade tyvärr första spelet, det andra laget kom i mål med,sin första rad innan vi hann i mål med vår tredje... Jenny o jag var som vanligt bäst, fast vi inte var på samma lag :-) Kul hade vi i alla fall!!!

Mira har jullovsövernattning

Bild
Ber om ursäkt för de dåliga korten, men det blir inte bättre med min telefon. Åkte iväg o lämnade en julblomma till Granat, när vi kom hem hade de killbesök o "lekte" SKP. Jag satt o tjuvlyssnade lite...;)

Julpyntat stallet

Bild
Granris, kulor, glitter o knäckebröd. Naturligtvis fika m pepparkakor o så fick jag årets finaste julgran! Tyvärr ingen mistel men knäckebröd får fungera lika bra :)  

Kröning av LHK:s lucia vid granen.

Bild
Så vackert, men ännu vackrare med alla hästar. Mina små flickor o några till. Tomten Tärnan Krönte gjorde årets Eldsjäl Molly Blixt. Tack så mycket!

Lucia på Juvelen

Bild
I år ville Smilla vara lucia, blev så fin så :) Kunde tyvärr inte titta i år då jag jobbade, men pappa o mormor var där.

Ett litet blåmärke...

Bild

Grrr för all skit :@

Bild
Kört ut tre kärror från båda hagarna både idag o igår, o har naturligvis kört dagarna innan med + att de inhyrda med mockar. Hmm, ska antingen sluta ge dem mat så de inte skiter eller knyta fast en påse i rumpan på dem som bara är att tömma sen. Eller sluta mocka, det gillat nog parasiterna...

Små glädjesaker på LHK

Bild
Naturligtvis är det ju lucia som är det stora glädjeämnet just nu, men det finns små saker oxå. Som att DC skruvat upp nya saltstenshållare så saltstenarna inte ramlar bort, Idas morfar lagat taket på klubbstugan, poänghoppningen som vi hade igår. Det sistnämnda tyckte nog både elever o hästar var lika skoj (nja, kanske inte Pebben o Floppa, det var ju rätt läskiga saker...) Herk däremot var överlägset bäst, både då han hade en lite Anna på sig som en stor :-)

Grrr för all skit :@

Bild
Kört ut tre kärror från båda hagarna både idag o igår, o har naturligvis kört dagarna innan med + att de inhyrda med mockar. Hmm, ska antingen sluta ge dem mat så de inte skiter eller knyta fast en påse i rumpan på dem som bara är att tömma sen. Eller sluta mocka, det gillat nog parasiterna...

Lucia firande nr:3

Bild
Såååå söta :) Såååå vackra :) Mina favoriter :) Hela gänget! Vågade inte lägga ut kort på bara lucian, hon verkade så arg då jag tog kort på henne...;) Men LHK:s lucia 2013 är Emma Johansson, jättevacker!

Lucia-show på LHK

Bild
Två av mina favoriter <3 p=""> U.s som höll i showen sminkade mig lite. Ett litet troll blev jag. Sen fick jag hoppa en duellhoppning mot Hanna. Utan hästar. De höjde hinderna åt oss efter att hästarna hoppat, hmf... Varken Hanna eller jag är ju tävlingsidioter så vi tog det lugnt o fint...
Bild
Det segrade laget i den riktiga duell-hoppningen Ett av hinderna, nästan lika fina som i Globen :) Har inte så mycket kort tyvärr, ni får gärna skicka mig ni som har. Förutom detta hade vi LHK:s största o minsta häst i en spegelritt, sååååå gulligt. Tipspromenad där hästarna fixade svaren, roligt inslag verkligen! Agility, precis som i Globen, tomten å naturligtvis lucia tåg. I det sista var nog Jenny det roligaste att se.... TACK U.S, ni gjorde en jättebra show!!!

Pysselkväll på Juvelen

Bild
En mycket trevlig sådan, stundtals skrattade jag så mycket så jag inte kunde andas :-) Så många underbara människor det finns!!! Men efter ett tag gjorde det lite väl ont i magen, å så i ryggen, å lite i benet o jag snurrade runt på den lilla stolen, så då fick jag gå hem :-(

Lite som en förtidig julklapp

Bild
Gott tyckte de att det var :-) Fortfarande lite ont i magen, men kände att jag var tvungen att kolla så Lynn skötte sig ;-) Fast egentligen ville jag kolla våra ev sjuka hästar. Marabou var fortfarande halt, får bli en tur till ATG på måndag för att fixa den där hovbölden, Herk som såg konstig ut bak i tisdags var som tur är helt ok, fick sig ett litet dressyrpass av den magonde,  å Eddie som var lite nere igår verkade ok idag. Hoppas det fortsätter så...

Lite sjuklig e ja

Bild
Ont i magen. Men bara då jag står upp eller gör något. Om jag bara ligger ner känner jag inget, så då känns det ju riktigt dumt att ligga där o ha det bra o inte jobba. Men då testar jag att gå igen, å då kommer jag ihåg... I går fick några nya hoppa in som vikarie. Först Emma o Tina, sedan Charlotta. Verkar som alla elever hade skoj, förutom i sista gruppen som inte fick rida, sorry :-( Idag har Lynn lektionerna o Sabina motionerar hästen. Å jag tittar på Dreamfilm.

Aerobics/dans avslutning

Tyvärr inga kort, men där ju för söta då de dansar omkring. Men inget slår ju Sebastians dans -avslutning för X antal år sedan :)

1:a Advent

Bild
Började dagen med att åka o klippa håret långt o färga lite, som vanligt blev jag hur snygg som helst...;) Tog sedan en tur i det härliga "vintervädret" på båda mina fina pållar.  Tog en tur på Lenhovda samhälle för att gå på julskyltning, men hallå, var är lotterierna???  Barnen fick sig iallafall fall en mysig tur med häst o vagn. Efteråt glögg o mat på Storgatan 44, precis som traditionen bjuder.