Inlägg

Visar inlägg från juni, 2013

Övernattningsgästen Alice

Skulle sova över hos Smilla. Men då de skulle sova blev S rädd att spökena skulle komma från i torsdags natt (hon var inte rädd då de kom...) så A sov m Mira o S med mig. Då R gick o la sig bar han henne till sin säng o någon timme senare kom M för hon hade ont i huvudet. Så A sov i Miras säng, S i min o sin, M i sin o min, jag i min, R i sin o Seb i sin. Ja så kan det gå!

Ridläger dag 5

Bild
På fm red vi på "terräng-banan" Härligt kort då de rider fram. Hela gänget samlat.   På em var det hopptävling. De fick rida två höjder var på två olika hästar. En runda var tävling med omhoppning, valfri höjd. Vann gjorde Signe, grattis!!!   Det har varit en mycket rolig och intensiv (!) vecka. Tre av dem har redan anmält till nästa års ridläger, fast de tyckte då att de skulle få 1000 kr rabatt då de anmälde så tidigt :) (500 kr rabatt brukar det vara om man anmäler innan 31/12) Kanske något att fundera på?

Ridläger dag 4

Bild
Då kom LHK:s spöken! Det är tradition att de kommer, men denna gången sov barnen så hårt så de höll knappt på att vakna trots att det var väldigt högljudda spöken :)   Annars så red de dressyrtävling på fm, ryttarmärke 1 o 2, alla klarade sig!!! Å så hade vi så här mysig teori lektion.

Ridläger dag 3

Bild
Ett sätt att sitta av på... Smilla o jag hade äran att sova över till dag tre (så detta kortet skulle nog varit med på förra inlägget...) Mys. Lite olika sätt att sitta på hästen Idag märkte man att de började bli trötta. Sista passet idag var nog också det tuffaste, dressyr utan stigbyglar :)

Ridläger dag 2

Bild
Långritt till Pinudden där vi badade med hästarna. En liten tradition på våra ridläger. Grimner rullar sig alltid efteråt På väg hem

Tvätta stall

Bild

Midsommar i bilder, många bilder :)

Bild
När de var små var det så lätt att få fina kort, nu blir det mest konstiga miner... Bästa kortet, hmm Vi tvingade inte ens honom fast det ser så ut   Som sagt, inte så lätt för fotografen att ta bra kort :) Men Mira blev bra:) Älskar sandfot kort Fina Kärlek   Mira posar Midsommarstången vi hjälpte till att dekorera Massor med bad blev det, även för mig. Älskar att bada, men det var allt liiite kallt Seb blev nedgrävd Alla barnen Choklad-doppade jordgubbar är tradition Snygga vi alla är ;) Perfekta gömstället! Har massor med fler kort, men alla vill inte vara med på min superba blogg, så ni som vill se mer får komma hem till mig. Har bla ett jättefin kort på Ida, måste skicka det till mamma o pappa. Tack alla inblandande för ett trevligt midsommarfirande! Men nästa år, ta bort mig från grillen o städa undan alla pennor...

Ridläger dag 1

Bild
Tog tyvärr inte så många kort idag, får bättra mig i morgon! Men Mira har galopperat i skogen för första gången!!! (även Thelma på pigga Kelly) De har även klarat hinder banan för ryttarmärke 1, så Mira o Maja som även gjort teori o dressyrprov m godkänt resultat har nu klarat detta märke :-) Det kommer sen de andra göra under veckan som går, kanske tom att någon gör tvåan?