Inlägg

Visar inlägg från juni, 2012

Ridläger dag 5

Bild
Signe o Floppa Desireé o Grimner Katarina o Marabou Maja o Casper Elsa o Eddie Hela gänget! Avslutningsdagen hade vi programridning, frågequiz o hopptävling. Alla klarade sig med beröm godkännt. Som tur är fick även Hanna o jag godkännt av eleverna :)

Ridläger dag 4

Bild
Här är Hanna som är arg över att hästen dreglade ner hennes nya rena tröja... ;) Vi fick även upp vår sommarjobbare på hästen Idag var alla trötta pga av att någon nörd slog sönder en ruta i klubbrummet kl.05.00. IDIOTER! Efter alla ridpass gick vi ner till mig o badade i polen. Skönt.

Midsommar del 4-blandat

Bild

Midsommar del 3-Jenny o Signe

Bild

Midsommar del 2-min familj o jag

Bild

Midsommar del 1

Bild
Blommor i håret  o kransar som vanligt. Choklad doppade jordgubbar. Midsommarens höjdpunkt. Alla barnen. I år var vi "bara" 28 st. Inte så farligt :) Alla barn fick både glass o godis påsar på Vita Sands midsommarfirande. Dans runt midsommarstången oxå förståss. Anders hade hittat på lite lekar, o naturligtvis "råkade" R o jag vara med i varsitt lag. Kan säga att efter tre varvs snurrande runt pinnen visste jag inte var jag var... Kallt var det men barnen badade. Vi hejade på

Ridläger dag 3

Bild
Då red vi ut på en långtur på närmare 3 timmar. Många trötta barn efter det... Stack ner o badade men det var för kallt så vi åkte till Nöbblegatan o duschade.

Ridläger dag 2

Då kom Smp o fotade o intervjuade. Hoppas ni kan kolla i en tidning :)

Ridläger dag 1

Bild
Ja då pratade vi bla om sitsen. Så här ska ju inte handen vara... Den lodräta sitsen Handen ska vara mer så här. Här är foten för långt in i stigbygeln. Nu ser det bättre ut Bra skänkel Blicken ska vara dit man ska. Duktiga o flitiga elever har jag :)