Inlägg

Visar inlägg från juni, 2011

Ridläger dag 4

Utvisad häst fick kallas in igen. Å nu skötte han sig med glans :) En liten pålle med en hård galla hade ajaj i benet :( Hoppas det blir bra fort! Började regna lite på hopplektionen i em. Skönt tänkte jag men efter några minuter sprang vi alla in i ridhuset, värsta skyfallet! Fick även upp vår sommarjobbare på häst, skojsigt. Kort kommer, promise :)

En helt vanlig dag på mitt jobb...:)

Bild

Ridläger dag 3

Långritt till Pinudden. MYYYYYSIGT ;) Massa kort är tagna, men då jag sover över med barnen inatt så kan jag inte lägga ut några, får bli i morgon. Har även hunnit köra in 4 lass hö, men det är mååånga kvar... Bizzy days...

Ridläger dag 2

Bild
Vi har bla pratat om armen, handen, hälen, blicken, sätet, skänkeln mm mm Kelen? JO men oxå rött kort :) Men fin svans hade han. Ersättaren fick lika fin svans idag :) Men lite trötta lägerbarn var det allt idag. Hur ska det inte vara i morgon då när de nu sover över oxå? Haha, men då blir det långritt till Pinudden, vissa får ju åka vagn. De kan ju ta en liten snooze så...

Ridläger dag 1

Kameran glömdes i stallet så några kort blir det inte idag. Men hu så roligt det är med läger. Första passet idag var svettigt, 1,5 timmes dressyrpass mestadels utan stigläder. Inte ens i skritten fick de vila. Jag gillar att vara hård :) Teoripasset var ute under ett träd, bara det hur mysigt som helst. Den som kunde mest var den som inte var med på ridlägret, nämligen Mira + att vår sommarjobbare lärdes sig mycket. Hoppas de andra kommer ihåg något, hotade visst med prov... Em var det hoppning på schemat. En häst har blivit utvisad från ridlägret. Säger inte vem, men han nitar efter hindret...

Till salu

Bild
Kom med ett bud om ni är intresserade :)

Midsommar i bilder

Bild
De kommer lite huller om buller mina bilder, men vilket fall som helst, trevligt har vi haft. Fast jag har nog allt önskat mig lite mer sol... Sol eller inte, vissa badade. Läänge! Traktorkörning till sjön. Fast vissa var ju hurtiga o gick ;) Lekar Midsommarfina barn Midsommarpussen. jag har oxå blommor i håret :) Grabbarna Min snygga o muskulösa man ;) Grädde e gott Kransar ska göras. Tror inte någon blev arg i år :) Som tur är har jag inga kort på galningarna som sprang nästan nakna i regnet :) Tack kära vänner för att ni finns, nästa år hoppas vi på Vita Sand igen. Men Prästorp var ju ett bra substitut!

MIDSOMMAR

Bild
Glad midsommar på er alla! Nu ska jag iväg o äta sill, dricka champagne, äta chokladdoppade jordgubbar o umgås med de bästa! Badkläder, regnkläder, sommarklänningen o träningsoverallen är packad. Allt för en svensk midsommarfest. Å mygga förståss :)

Terminsavslutning

Vi hoppade barbacka igår. En lydnadsbana som var rätt svår även om man hade sadel, men ryttarna fixade det hela galant. Vilken balans de har!!! Undrar om man klarat det lika bra själv..? Tack snälla ni för presenterna jag fick! Rid nu fint hela sommaren, bada o ha det skönt så ses vi till hösten igen :) Ikväll har jag tagit ledigt så då får ni busa m Hanna istället. Hon har lovat stafetthoppning. Låter skoj tycker jag.

Hästraser

Mira hade två kompissar som sov över igår. Så de o Smilla bäddade framför tv:n o tittade på Kalle Blomqvist. Så mysigt:) Roligt att höra deras konversation. De funderade på vilka hästraser de kunde vara. Meja (M o A kom morgonen efter) var en korsning mellan Fallabella o Shettis, liten o söt men lite envis, Mira o Tilda var definitivt russ, envisa o lata :) Signe en New Forest, lugn o stabil, Smilla tyckte jag borde vara ett fullblod, för just då satt hon minsann inte still en sekund. Fast det borde nog vara korsning m shettis, för tjurigare finns ju inte när hon sätter den till :) Själv är jag antagligen ett bildskönt arabiskt fullblod :) Haha, eller en ardenner...;)

Övernattningsbarn

Bild
Saknar en pojk, har knappt sett till honom sedan sommarlovet började. Men inatt fick jag ett par extraflickor så då låg man på plus igen :) De bäddade framför tv:n o tittade på Kalle Blomqvist, var rädd att de skulle tycka den var otäck, men 5 minuter efter att filmen var slut så sov de :)

Vet besök

Tur o retur Ängelholm. Konstigt, man borde ju känna sig utvilad av att bara sitta i en bil men hu så ont jag får överallt. Hästen var dock inte bättre tyvärr, så det bidde ombehandling o nytt besök om några veckor :( Men jag tycker bara dessa veterinärer är bäst så det ska nog gå bra det här! www.huntley.dinstudio.se

Vinkväll hos Malin

Bild
Det var nära att jag inte kunde komma, men sent omsider ramlade jag in. Trevlig avslutning på måndagskvällen. Innan hade jag varit o hejjat på tjejerna som spelat fotboll, tyvärr förlust, men vad annat kan man vänta när flickorna galopperar fram mot fotbollen :)

Flickorna leker häst

T: Mira kommer du, lektionen börjar snart. M: Ska bara kolla Abbe, jag tror han är halt. M: Det var ingen fara, det var bara en sten S: Det syns ingenting, han hoppar jättebra. T: Jag måste lära den här hästen att hoppa högt. Man måste vara bestämt förstår ni! Jag smäller till honom efter S: Jag vill inte hoppa så högt, Nit har gått så hårt. T: Jag brukar bara hoppa Molly på tisdagar, men i morgon kommer det en duktig ryttare som ska utbilda honom. M: Jag måste släppa ut Exet i hagen OSV Haha gulliga de är! Sen slutade de mitt i hopplektionen o började pärla. Hur tänkte de då? OK om de gjort en stamtavla, men icke.

LHK-dan

Bild
Tack U.sek som planerade o genomförde denna dag:)