Inlägg

Visar inlägg från april, 2011

Dressyr clinic för Lottie Mattson

Bild
Hela ridgänget samlat, Chatte vill pussa lite på Bubbel. Söt tyckte han Kolla vilka som sitter på läktaren. Kors i taket. R:s kommentar efteråt; Tycker alla kärringar att det är kul att se sån här skit :) Så här glad var jag Fina Fredrika o Leah Lite eftersnack Fina Bubbel o Tina Härlig galopp med Sixxtus. Men vi fick lära oss att man inte skulle sitta som en gammal kärring (förlåt Mia) Men jag undrar bara, vad är det för fel på kärringar? Vi fick oxå lära oss att man inte skulle rida hästarna så att det såg ut som de svalt ett järnrör. Säkert sa hon mer nyttiga saker, men kommer inte på det nu :) Tyckte det var en trevlig o ödmjuk dam, gillade henne! Den här clinicen vann ju LHK eftersom vi vann dressyrallsvenskan div.II 2010. I år hoppas vi att något annat lag vinner någon serie så vi får fler clinics :)

Lite kort

Bild
Ett öga Detta lilla söta sto ska jag försöka rida in, Korven kallas hon, är fem år o bor hos Lillemor. Jag red hennes mamma Corsair för några år sedan. Började lite idag med henne. Träns på o så gick vi till ridskolan. Men det var lääääskigt... Denna snygging ska visas på Tinker hingst visningen som äger rum på LHK den 2/5. Jag ska rida denna o en till, fast ägaren tror inte han kommer bli godkänd. Vi får väl se, söt är han i alla fall :) Nytillskotten på LHK, Pebben. Jättesöt, snäll, trevlig. Gjorde sitt första pass igårkväll med bravur. Tror han kommer bli en favvo! Ni missar väl inte clinicen på LHK i morgon kl.11?

Kiss

Igår på lektionerna så: 1:en liten flicka kissade på sig när vi var ute i skogen o red :) 2: en liten flicka fick inte ens sitta ifred på toaletten utan att ridläraren kom in o störde... 3:en liten större flicka fick sätta sig bakom ett badkar mitt under lektionen. NÖDEN HAR INGEN LAG :)

Varnar känsliga magar.

Bild
Fick hämta Smilla från dagis idag, hon hade kräkts :( Var ju hemma igår för hon hade hostat så in i bängen, men sen var hon pigg. Somnade när vi kom hem, trodde inte det var så farligt med henne. Men nu när jag kom hem från jobbet så bajsar hon o kräks omvartannat. Inge skoj alls :( Så hemskt att se dem när de kräkts o så tittar de på en med sina tårdränkta stora ögon som bara ber en att göra allt bra igen... På ridskolan hittade jag en häst med sticksår. Snäll att tvätta var han men stort sår :( Bara elände... Men som tur var kom den nya ridskolehästen hemlevererad o ga ägare är ju veterinär, så då fick vi pencilin. Tror nog det var bra. Stackaren hade svullnat upp rejält några timmar senare, då var det inte lika kul att bli tvättad längre :S Men nu fick han o den nya, Pebben, bo tillsammans o snacka hela natten lång medans de andra får bo ute o snacka med myggen :) Dags att sova, ska ju upp o torka lite spyor snart... blääääää

Header

Det är Marina som gjort den nya fina headern. TACK så mycket :)

Dagen som gått

Bild
Jag har ridit Tinker hingst. Sååå söt men han ser visst inte riktigt ut som han borde enligt ägaren. Ni vet väl att det är Hingst premiering måndagen den 2/5 på LHK kl.10.00 Då kan man komma o titta om man vill. Hopp-laget har haft träning. Härligt att ha lektion för så många duktiga ryttare i solsken o sedan bli bjuden på fika. Me like :) Nu i eftermiddag har vi haft släkten på kalas för att fira båda tjejjerna som fyllt år. Tyvärr blev det samtidigt som Seb skulle spela sin första serie match. Men kalaset gick bra o LIF VANN med 8-3. Grattis killar!!! Den här bilden snodde jag från Gunnel på fb. Visst är det härligt att se :) Tror nog det ser ut som om Jöns tycker att det snart borde vara hans tur...

Påskfest hos Jenny

Bild
Först kom påskharen till Backvägen o hälsade på =) Vi lekte lite med Tildas hinder. Kolla så fort T hoppar, blir ju alldeles suddigt ju! Hoppade av lite långt innan så jag höll på att sättta mig på bommen, men jag klarade det felfritt :) Tittut...

Lokal hopptävling i Åseda

Bild
Fokus innan start Jag o v.v Hanna o Sunsie som vann sista klassen. Även om jag hade varit felfri (rev sista) hade jag inte haft en chans mot hennes tid :) Men så här bra gick det i första :) Dräktiga(?) Hedda Hanna o Monne. Nästa tävling ska Linda hoppa har hon sagt :)

Öppnar igen :)

Eftersom det är så många som inte kan läsa min blogg fast de fått inbjudningar, å många inte kan ge kommentarer så öppnar jag upp bloggen igen. Jag skriver för jag tycker det är skoj. Hoppas ni oxå kan uppskatta det :)

Vad svårt det är att fånga alla på kort...

Bild
o till på det detta med ljuset o skärpa o djup o ja vet inte allt. Fotot kurs tack :)

Träning för Lisa i det härliga vädret :)

Bild
Linda som brukar vara med Fredrika i en öppna Chatte. Travökning Lite galopp Beröm efter en arbetspiruett En öppna som blev en diagonal sluta Här travar vi nog bara... Lite protester :) Han kändes jättefin idag med mycket framåtbjudning, men det är ju mycket att jobba på, klar blir man ju aldrig. I morgon ska han vila o på söndag är det hopptävling. Se om han hinner göra om sig från dressyrhäst till hoppehäst :) Tack Natte för att du tog kort, o tack alla andra supporter, å tack VBL som gör att det blir så mycket bättre!

Till er alla

Bild