Inlägg

Visar inlägg från juli, 2010

Förshult

Bild
Här har vi tillbringat några dagar tillsammans med fam.Nilsson-Ekbing-Karlsson o fam.Arnoldsson-Blixt (men inte Hildingsson-Johansson...) Vi började vår resa med lite minigolf där vissa fick värmeslag... Fika bidde det oxå Vi fiskade Samlade stenar Tvättade potatisen i sjön eftersom vi inte hade rinnande vatten i huset. (det finns men vi orkade inte sätta i pumpen) Lekte tittut Räfsade Slog Gungade Badade Sköt pilbåge. Vissa träffade tavlan =) Spelade spel, bla Monopoly (INTE Monopol, kolla namnen på gatorna, helt förvirrande) Grillade o åt marsmellows Sov hullerombuller Spelade rundpingis. Å när man vunnit tre gånger fick man byta racket mot en bok, å om man fortsatte att vinna fick man spela med boken i vänster hand. Jag fick aldrig spela med någon bok... Å den som fick spela med v h vann ändå... Det säger nog mer om oss än om vinnaren... Jag som egentligen inte ville åka dit har haft HUR ROLIGT SOM HELST. Det bästa av allt är att jag tror inte jag blev skitgubbe en endaste gång

Min födelsedag i bilder

Bild
Annorlunda koppar... Fina blommor De fina ljusen från barnen Lyktan som Sara ville ha själv =) Dressyruppvisning Stomi påsar... Har även fått ett fint halsband av mor o far o ett regnställ av maken. Tack för en trevlig överaskningsfest! De bästa överaskningsfesterna är de man får reda på innan =)

35-år idag

Bild
Idag fyller lilla jag år, hipp hipp hurra!

Shrek 4 skulle det visst va =)

Bild
Nu tog Jenny med sig mina barn, Signe o Eric för att titta på Shrek 3. Seb har fått det i födelsedagspresent av henne. Tänkte att jag o Smilla skulle följa med, men då det visade sig att den kostade mer än vad barn bio brukar kom smålänningen fram i mig, så vi stannade hemma. Har ju inte sett de tidigare heller.

Superhelgen i Udden

Ja, så hette tävlingen jag varit på. Det var både hoppning o dressyr för både hästar o ponny samtidigt. Roligt tyckte jag o såg mig själv gå o titta på lite hoppning mellan mina klasser o mingla med folk. Jo visst. Regnet det bara öste ner o det var halv storm. Hoppningen fick flyttas fram till på söndagen när dressyren var klar så de kunde vara på de banorna. När man inte red satt Madde (som var min duktiga hästskötare) o jag antingen i bilen eller inne i ridhuset o kurade. 3 minuter efter man tagit ut hästen var man genomblöt! Chatte gick finfint på framridningen (inne) men ute blåste reklambanderollerna, staketet blåste omkull hela tiden o banan var belägen under vatten. Han ville INTE gå där. Kan man ju förstå förståss men det konstiga var att de andra hästarna inte hade några större problem. Idag var väl vädret lite bättre men så fort han kom ut på den hemska banan blev det motorstopp igen, alltför hemska minnen från igår antagligen, vad vet jag? Ja ja, det är bara att bryta ihop

Tjejfest hos Malin

Bild
Den fina drinken 18 årig Glenfiddich. Tänkte dricka den bara för att reta R, men den visade sig vara oöppnad så det fick bli en Oban istället Jo diskuterar Jenny-det bra kortet =) Värdinnan. Tack alla för en trevlig kväll!

Bad o lek

Bild

Lisa träning

Bild
Fjärde träningsdagen, men denna dagen bara ett pass =) Taktiksnack m coachen Glad ryttare Go kaka Det fin fina tränset. Jenny tyckte han såg bögig ut... Så fin häst =) Bidde bara rädd ett par gånger. J tyckte att det inte var någon man att ha, fet o lättskrämd. Marie ansåg att hon gärna hade en lättskrämd karl, då kunde man ju skrämma honom att göra både det ena o andra! Jag har faktiskt sett fetare hästar. Å de där experterna är minsan inte pinnsmala själva =( Lite snett, men så som de tjatade om detta trodde jag ju det skulle se ut som jag höll på att ramla av =). Jag funderar mer på vad det är för knölar på ryggen? Ser varken ut som muskler eller ben? Nästa träning blir nog fredag v.31, så bara boka in det datumet go vänner!

Cyklisten

Bild
Seb sov över hos Noa igår, å då ville han ha dit sin cykel. Så snälla pappan cyklade dit den o sprang sedan en runda. Visst är han söt =) Häst-Marie kom på besök å så hux flux hade vi fest, bidde en del andra oxå. Sånt gillas! Idag började vi med frukost i Glosäng, mysigt. Sen har jag ridit lite, måste trimma nu, Lisa kommer i morgon o tävling till helgen. Var precis å köpte färg till mina fönster, men jag tror jag tar en sväng till Jöns istället för att jobba. Seb har fortfarande inte kommit hem o Mira är hos Signe, Roger kör enduro, så Smilla o jag är lite ensamma. Lite tråkigt faktiskt.

Vill ha

Bild
Cartago ben skydd. Skulle vara snygga på v.v när man rider. Verkar faktiskt bra oxå =) Önskade mig det av mamma, men fick ett halsband istället...:) Vill oxå ha en sådan här. Softshell ridkavaj. Provade den i Falsterbo. Sååå skön. Sval. Nypris 3500-4000kr... Tänkte jag skulle hitta en på typ Tradera, men icke :( .

Min dag idag

Skönt m semester. Sovmorgon. Fast tyvärr kunde jag inte sova men skönt ändå. Jordgubbar till frukost. Skulle lätt kunna leva på dessa röda gubbar. Tömkörde v.v, idag var han fin =) Igår trodde jag han var nära döden.... Tur att det kan ändras!Förgiftat ogräs, putsat lite fönster, rensat ogräs, donat lite helt enkelt. Köpte svart tyg som jag skulle sy till o ha under trappan, det förra krympte i tvätten :( Slutade med att Roger, min lilla älskling syr :) Fast nu tar han visst siesta...? Hmmm :( Duktig New Forest med ryttare trimmade jag lite på ridbanan. De ska ju på SM! Gav kissen lite mat o plockade MÅÅÅÅNGA fästingar. Kollade om tvättmaskinen kommit, det skulle den göra idag. Vad tror ni, var den där?

Hemma igen

Efter några härliga dagar på Öland i mammas husvagn. Det är tyvärr sista året de ska ha husvagn där :( så i fortsättningen vet jag inte vad vi ska göra på våra semestrar. Seb åkte en dag före oss med Eric o hans familj. Skulle hämta honom på torsdagen, men då fick Mira magsjukan stackaren, så vi tänkte vänta till på fredagen så att vi skulle kunna umgås med hela hans familj lite. Men på kvällen ringde de, då rann det blod ur Sebs öra, så det var bara att åka till Djupvik o hämta hem killen. Men förrutom detta har vi haft det bra =) Men vi fick umgås lite med dem igår kväll i alla fall, då åkte vi till dem igen o grillade gott. En kväll stod Mira o Smilla på scenen o sjöng Lille Katt för fulla muggan, ingen scen skräck där inte. Filmade det hela men lyckas inte med ljudet :( Å jag har shoppat loss både på Hööks o HM, halva priset=nice! Men lite problem med att sitta still har jag ju fortfarande...

Janni

Bild
Hon är dräktig =)! (tror minsan det såg ut som en liten flicka där i...)

Bilder man inte borde lägga ut...

Bild
Så här ser jag ut när jag silkepeelar mina ben =)