Inlägg

Visar inlägg från juni, 2010

Ridläger dag 3

Bild
Så fort det blir en ledig stund springer de in i ridhuset o hoppar banor. Verkar som de tycker det är lika kul som att hoppa m hästarna. Ja Mira tycker det definitivt... ;) Kolla så högt!!! Idag har det faktiskt varit hoppning hela dagen. Först markarbete o sedan banhoppning. En stackare som hoppade utan häst bara... Fastnade tyvärr i stibygeln :( Otäckt. Men som tur var gick det bra :) Idag har nog alla varit lite sega, hästar, elever o ridlärare. Men trevligt är det ju ändå. Blir förhoppningsvis tidigt i säng för mig, ska bara köra in några lass hö till. Om nu Mira vågar sova utan sin mamma. Jenny är ju inte heller där... Idag behöver jag ju inte tänka på att hämta hem Janni heller, för naturligtvis är hon hos den bästaste seminören så det räckte med en dos =)

Ridläger dag 2

Bild
Idag red vissa o andra åkte häst o vagn till pinudden för att bada . Å som de badade! Apper, Grimner o Sirimis fick vi knappt upp ur vattnet för de tyckte det var så roligt. De inte bara badade, de simmade oxå! Även jag o V.V tog oss en simtur. Tyckte det var lite läskigt först, mean har ju liksom inte riktigt koll, men oj så kul det var. BÄSTA RIDLÄGRET EVER =)!!! Å detta får man betalt för ;) Måste vara kompensation för alla kalla, blåsiga, blöta o jobbiga dagar man haft innan... I natt ska de sova över. Får se om det är några som får hemlängtan. Jag tvingade dem att lova att duscha innan filmtaim. Får se hur det går med det...

Ridläger dag 1

Bild
Frukten som inte blev uppäten. Kakorna var godare... De vackra svansarna Tror nog alla var nöjda med sina hästar =) Tom Mira red en tur i skogen. Men om hon vill fortsätta nu så har vi lite problem, för Kelly kom in med ett tjockt ben :( En tur på banan o en i skogen bidde det idag. Avslutade dagen med att köra i 7 lass hö ( å jo, jag vill helst fodra med hösilage, å då slipper man ju sånt här) o i morgon ska lika mycket in :( Däremellan han vi med att titta på Värnhem som är till salu igen. Lite att göra på det stället...

Fler kort från midsommar

Bild
Stol nr 2 som inte höll trycket Söta midsommarbarn Champagne o cholklad doppade jordgubbar. Mums Så här göra vi när vi tvätta våra potatisar...

Kransarna

Bild

Terminsavslutning

Bild
Massor med lekar på ridskolan i dagarna 2. Roligt =) Nu får hästarna lite midsommarvila innan ridlägret startar. Hi hi, riktigt längtar dit. Kommer bli jobbigt med alla tjatande barn... men de är ju oxå så roligt =) Mira säger att hon ska rida i skogen på Ship hela lägret. Hmm, får se hur det blir med det. Om det är så blir det ju slagsmål mellan Signe o henne, båda vill ju ha honom. Fast de brukar ju slåss så det blir som vanligt då :S Ikväll far vi till härliga Vita Sand o familjen Nilsson med vänner. Börjar midsommardagen som vanligt med champagne o choklad doppade jordgubbar. Mums. Skulle visst bli lite tipspromenad i år oxå. Ska ju inte jag gå på... PROTEST!!! ( ha ha, skojjar lite, internt...) GLAD MIDSOMMAR ALLA VÄNNER!

Gott o blandat

Nu har jag sålt Smillas vagn. Lite sorgligt allt. Kommer ju behöva den i sommar. Men vi lånar Signes =) Idag när jag var o red såg jag tre jättesmå kid. Sååååå söta! Har aldrig sett så små innan. Igår kollade jag Janni igen. Ingen brunst så på torsdag ska jag se om jag kan spruta igång henne! Ny koll på måndag, då ridlägret börjar. Behöver nog klona mig lite... 2 sommar jobbare på LHK. Jobbat i 2 dagar o de är redan less på att måla. Men ibland får de måla vitt o ibland rött. Ombyte är ju skoj...=)

Fotbollsavslutning med fotbollsgolf

Bild
Mira var med i vårt lag (Malin, Tobbe, Roger o mitt) Var tvungen att stötta upp mig med två paraplyer. Vädret var inte alltid det bästa... S gick inte i vårt lag, men vi stötte på honom. Kul tyckte han . Ja vad säger man? Konstiga hål... Gäller att ta sats =) Som vanligt med telefonen i högsta hugg =) Riktigt skoj var det, kan rekommenderas! Men så här efteråt har jag faktiskt lite träningsvärk, pinsamt :S

LHK-dagen i bilder

Bild
Dagen avslutades med gymkhana. Många oerfarna men DUKTIGA ryttare! Smilla red inte, men hjälmen var på Tipspromenad Hästskokastning Det bjöds på korv Prova på ridning, både på 4-benta o 2-benta Tack alla som kom och hjälpte till trots att ni var "bjudna" på bröllop... =)

Träning

Oj oj oj så bra o kul det kan vara att rida dressyr. Chatte helt underbar :) Å oj oj o j så hemskt det kan vara. När Lisa kom med den lilla pisken så satte guleböj upp huvudet o sprang å sen gick det inte att kommunicera mer med den damen på hela lektionen :( Men som plåster på såren (?) bjöd Sara på mat på kvällen. Gott. Blev faktiskt lite yr i mössan oxå =)

Solen skiner, himlen är blå

Solen skiner= UNDERBART! Fått bonnabränna nummer två idag. Vid den här tiden borde man ju vara så brun att man inte kan få några ränder, eller? Shoppat massor på Kosta Outlet. Fast bara till barnen (de två stora), inte till mig. Men påsen med Sebastians kläder lämnade vi kvar där=mindre bra. Fast den är hittad nu=bra! Ewelina kom allt ihåg att detta inte var första gången det hände, Oooops..., så hon föreslog att vi skulle få ett presentkort därifrån på valfritt belopp eftersom vi handlar o lämnar kvar :S Ida tyckte att de kunde skicka oss alla kvarglömda kassar. Bra idee´r båda tycker jag =) Hoppat HÖGA hinder. Vissa låg minsan på 1,20! Galoppombyte med en annan. Inte så fina eller bra men ändå. Lite blandade lektioner, hopp, dressyr o uteritt. Härligt. Sist vill jag tacka MATS för han varit så duktig o snäll o fixat bänkarna runt ridbanan. Fast han tyckte inte han var klar... Puss på dig!

Kaffestugan i tisdags

Bild
å då övade vi lite med kameran