Inlägg

Visar inlägg från april, 2010

Härliga fredag

Trimmat o trixat för Lisa idag, alltid lika skoj. Förstår inte att jag inte kan rida lika bra utan att hon står där. Båda gick kanon o på Gullan blev det ett o annat gott skratt =) Nu bokade vi in en träning till, den 15/5. Säg till om ni vill vara med, bara tre platser kvar! Nu ska jag göra mig hästluktfri, snart blir det FEST!!!

Som om man inte hade nog

Nu när jag snart trodde jag bara skulle ha en o en halv häst kvar att rida har visst lovat att göra tre åringen ko säker (!) rida in två tre åringar till o rida igång en bockande brun storebror. Hmm, finns det fler timmar att köpa?

Idag

Har jag VAB:at, klippt mig, avmaskat åring o haft roliga lektioner (ja jag hade roligt menar jag)Nice=)

Hohenstaufen II

Bild
Jag har fått byta hingst till denna ståtliga herre. Han var en av valen när jag skulle välja hingst förra gången, så jag är mer än glad =) Bruksprovsvinnare 2008 i dressyr, modern har lite hoppgener i sig och fullblod. Helt perfekt! Synd bara att G inte vill passa på fler föl (förstår henne) Så nu gäller det att köpa sig en gård o det fort!!!

Kort från ponny tävlingen

Bild

Födelsedagsdisco

Bild
Grabbarna har gjort sig disco fräna Mira läser en dikt som Signe skrivit å öppnar paket. DISCO!!!

Bal o bröllopsmässa

Bild
Fina släpet Natte in action Vacker sång En snygging som inte fick vara med De vackraste ridtjejjerna. Fast det var ju inte så mycket ryttare över dem nu som tur var. Den stora öppnade mässan med att spela "det vackraste" på fiol. Strongt! Vackraste grannen Sååå snygg Sjöng o spelade gitarr lika bra som hon är söt Vilken härlig fotomodell. Så vacker. Hörde att han inte friade :( Vad är det för fel på honom??? Härlig håruppsättning Kusin V.V:s skötares syster Är hon inte underbar?!?! Coolt
Förra veckan hade jag uteritt i det härliga vårvädret Igår hade jag hopträning på utebanan i snöfall. Är det det som kallas aprilväder? Idag har jag varit på Pedagogok kurs i Kalmar. Lite segt idag faktiskt :( Men anläggningen vi var på, Kalmar HSK, var nybyggd, hade bara kostat 25 miljoner. Kommunen hade betalat 17. Undrar vad de andra ridklubbarna i regionen tycker om det... Men i alla fall undrar jag nu om det finns någon som kan bearbeta vår kommun? Räcker med 5 miljoner till en början...

Alice

Bild
Den här lilla söta tjejjen fyller oxå år idag. Grattis!

GRATTIS MIRA PÅ 7-ÅRS DAGEN

Bild
Pose i Thailand Coola tjejjerna Några år sedan... =)

Telefonen ringde

Säger bara; GRATTIS JENNY!!!

Shopping

Bild
Min nya fina gardin =)

SMP

Bild
Smp var visst på plats i söndags o fotade lite. Kul att de faktiskt kommer när det händer något! Men jag tycker att både Malin o ja tog bättre kort =) ( Ödmjuk, vad är det...?)

Fler bilder =)

Bild

Kort från igår

Bild
Fina fina Chatte Rumpkortet Fin stil i kombinationen. Lovade Jenny o Malin att lägga in detta... V.V Förstår inte varför jag tyckte 110 var för högt, han är ju HÖGT över. Får bli 120 nästa... TACK Malin för att du tog kort på mig =)

Tjej kväll

Bild
Sara sjnger Spelade Brainstorm. Frågan vad som är postlåda o vad som är brevlåda togs upp. Igen... Jenny visste säkert, men jag vet inte om hon sa samma sak som Björn o Stig sa sist... Jag vet fortfarande inte skillnaden. De vackra blommorna Jenny köpte. TACK =) Underbar skönsång. Lägg märke till klappen =)

Trodde det skulle bli en liten notis...

Bild
...men det blev en hel första sida... Synd bara att de tog det kortet där jag sitter som en kratta. Min dressyrtänare ringde i morse o sa att jag visst brukar sitta bättre, annars hade hon ju tjatat på mig om sitsen, det förstod jag väl? Hade ju andra bilder där jag var bättre, men de brydde sig mer om hästen är mig. Varför är det alltid så? Men det var bra skrivet i alla fall, får se om det blir något skadestånd eller inte. Skickade in min läxa ang. lekions pedagogik o planering o fick MYCKET VÄL GODKÄNT ! Hi hi, man är ju som ett litet småbarn när man får beröm. Kan man aldrig få för mycket av, eller? Nu ska jag baka paj, världens bästa tjejjer kommer till mig ikväll!